Company: Academic Work
Location: Karlstad

Apply

Som Account Manager hos oss säljer du något som verkligen gör skillnad. För varje affär du tar hem hjälper du företag att växa – samtidigt som du skapar karriärmöjligheter för studenter och akademiker i början av karriären. Dessutom blir du ansiktet utåt för oss på Academic Work. Vi tog hem ProSales pris för Årets B2B Commercial Excellence Company 2018 och har nöjdast kunder i branschen för 8:e året i rad, enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Dessutom har vi tagit marknadsandelar de senaste 23 kvartalen. Ändå har vår resa bara börjat!

Vi är övertygade om att framgång börjar med engagemang hos våra medarbetare. Som vår grundare och koncernchef Johan Skarborg brukar säga: “Min ambition är att våra medarbetare inte ska vilja jobba någon annanstans än hos oss.”

Vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren och värnar om att skapa en miljö och kultur där våra medarbetare mår bra och kan växa både personligt och karriärmässigt. Faktum är att vi vågar sticka ut hakan och säga att vi lyckas riktigt bra med det också! För 2:a året i rad utsågs nämligen Academic Work-koncernen till bästa arbetsgivaren i kategorin service- och tjänsteföretag i tävlingen Powered by People, som mäter medarbetarengagemang. Totalt sett tävlade 200 företag!

Som Account Manager hos oss ingår du i ett karriär- och förmånsprogram kallat Career Steps och kommer ständigt utmanas till att bli bättre i din försäljning. Läs gärna om ansvarsområden, kompetensutveckling och vilka utvecklingsmöjligheter tjänsten erbjuder under rollen som Account Manager.

Att vara Account Manager på Academic Work fungerar ungefär som att du driver ditt eget företag i företaget. Hur du planerar dina arbetsdagar är därför mycket upp till dig, även om det självklart sker med vårt stöd i form av riktlinjer, system och support.

Som Account Manager hos oss bygger och utvecklar du dina egna kundrelationer. Inledningsvis handlar det mycket om prospektering och mötesbokning. Därefter fördjupade samarbeten och merförsäljning.

En vanlig dag för dig som Account Manager innebär ofta att söka upp och kontakta nya företag och personer samt utföra personliga möten med fokus på behovsanalys och kundnöjdhet. Du kommer också lägga mycket tid på att utveckla interna samarbeten med dina kollegor från sälj- och rekryteringsavdelningen.

Sedan 1998 har Academic Work gjort en otrolig resa, men vi är långt ifrån klara. Till 2023 planerar vi att dubbla vår omsättning från 2 till 4 miljarder. Därför söker vi löpande fler säljare, som fortsätter utveckla vår verksamhet. Vi söker dig som vill arbeta som en samarbetspartner till våra kunder. Som pushar dig själv att nå längre, för att du vet att det lönar sig. Som lockas av att själv sätta ramarna för din arbetsdag och dina resultat. Men framför allt: du som vill ha en arbetsplats där kulturen inte är klyschor på ett papper, utan människorna som jobbar här – vi, och kanske du?

Har rätt potential och personliga egenskaper för rollen. Det är nämligen det som främst avgör om du kommer lyckas och trivas som Account Manager hos oss. Närmare bestämt söker vi dig som:

  • Är orädd och vågar utmana dig själv.
  • Är målfokuserad och är beredd att kämpa för att komma dit du vill.
  • Har ett intresse för att göra affärer och etablera goda relationer med dina kunder.
  • Är bra på att lyssna och förstå andra människor.
  • Har bra koll på dina styrkor, samtidigt som du är ödmjuk inför dina utvecklingsområden.

Utöver det har du B-körkort, goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska eftersom det behövs för att du ska kunna utföra dina dagliga arbetsuppgifter.

Övrig information

  • Start: Anställningen inleds med introduktion för alla nya Account Managers. Introduktionen äger rum i augusti 2019.
  • Omfattning: Heltid, kontorstider.
  • Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel utan tak.
  • Placering: Karlstad, med Värmland som region
  • Ansvarig rekryterare: Johanna Bjerre, Talent Acquisition Manager

Så söker du tjänsten

Eftersom de som lyckas i rollen som Account Manager har väldigt olika bakgrund, fokuserar vi främst på potential och personliga egenskaper. Därför går vi ifrån den traditionella ansökan med CV och har istället tester som första steg i vår rekryteringsprocess. Vi vill ge alla en chans, så testerna är öppna för alla. Ta första steget genom att klicka på Ansök via annan site som tar dig direkt till testerna!