Company: E-commerce recruit
Location: Helsingborg

Apply

Brinner du för e-handel och vill kombinera dina tekniska och kommersiella skills som Category Manager för ett marknadsledande brand? Har du en djup förståelse för e-handel och brinner för utveckling, ledning och affärer? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!


Om tjänsten

I rollen som Category Manager kommer du axla en för företaget bred och viktig roll där du bär ansvar för varumärkets webbsiter i norden. Du kommer i nära samarbete med operations och sales vara en avgörande spelare för hela e-handelsaffären. Du kommer projektleda ett mindre utvecklingsteam inom UX/UI där dina tekniska kunskaper om att kravställa och producera underlag blir en viktig del för att driva utveckling. I övrigt kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta;

  • Strategi, mål och budgetarbete för ditt brand och team
  • Projektledning A-Ö
  • Driva samt utveckla funktionalitetsförbättringar
  • Driva frontendutvecklingen avseende konvertering och användarvänlighet
  • A/B testning


Din bakgrund

För att lyckas i rollen som Category Manager tror vi att du har minimum ett par års erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter. Vi ser det som ett stort plus om din erfarenhet kommer från ett större e-handelsbolag och då gärna som kategoriansvarig, produktägare, teknisk projektledare eller motsvarande. Vidare är det viktigt att du har en god förståelse och ett stort intresse för UX/UI, datadriven försäljning, och för att leda utveckling. Du har en akademisk utbildning och har väldigt goda kunskaper i Google Analytics.

Som person mixar du ett högt karriärdriv med en stor ödmjukhet. För rätt person kommer det att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget varför vi gärna ser att din intention är att växa och utvecklas inom segmentet e-handel. Du trivs i en föränderlig miljö, med korta beslutsvägar och med högt deltagande och engagemang. Du har goda ledaregenskaper, är affärsdriven som person, trivs med många kontaktytor och är proaktiv i ditt arbetssätt.


Placering & start

Tjänsten är i Helsingborg och tillträde enligt överenskommelse.


Ansökan & Kontakt

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer varför vi emotser din ansökan snarast möjligast.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanny Malmberg på tel. 072-6006422 alt. sanny@ecommercerecruit.se

#ecommercerecruit #ecommerce #ehandelsjobb #karriär #jobb #categorymanager

Advertisements