Company: Com Hem
Location: Kista

Apply

Kista

Tele2 söker en Key Account Manager inom området Handset & Accessories för bearbetning av nya kunder


Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och
organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.
Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.
Nu söker vi en Key Account Manager som kommer arbeta nationellt/nordiskt till vår avdelning Tele2 Handset & Accessories, som ansvarar för hårdvaruförsäljning mot storkund. Är du den vi letar efter?

Tele2 H&A är marknadsledande inom området mobiltelefoner, surfplattor och närliggande tjänster. Vi levererar till de största företagen och organisationerna i Sverige idag. Tele2 H&A är även specialiserade på bland annat UC produkter, headsets, konferenstelefoner, DECT-IP och systemtelefoner. Med kärnvärdena personligt engagemang, hög tillgänglighet och snabba leveranser ser vi till att kunderna är mer än nöjda.


Det här är jobbet…

 • Som Key Account Manager på Tele2 H&A kommer du bearbeta de störst kunderna i Sverige
 • Ansvarsområden är att strukturerat bearbeta ett antal utvalda kunder i syfte att de ska bli kunder till Tele2 H&A
 • Du kommer att vara Tele2 H&A:s representant mot dessa kunder, men samtidigt har du ett bra stöd från flera viktiga interna stödfunktioner
 • Du kommer arbeta nära försäljningschef för området och ansvara för aktuella upphandlingar
 • Du kommer i upphandlingar internt ansvara för det team som sätts upp mot respektive kund

Du kommer att ingå i en avdelning som har stor erfarenhet och specialistkunskap inom området hårdvaruförsörjning mot stora kunder. Samtidigt blir du en del av Tele2 Sverige AB och alla möjligheter det innebär.

Hos oss på Tele2 får du vara med och leverera de bästa mobilitetslösningarna till företag i en entreprenörsdriven, snabbfotad och prestigelös organisation. Det är många gånger ett högt tempo, samtidigt som klimatet präglas av samarbete och laganda.
Det finns stora möjligheter att anta nya utmaningar och ta större ansvar för den som vill.


Det här är vad du har…

 • Ett stort engagemang och driv i arbetsuppgifterna
 • Utmärkt skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga
 • Goda kunskaper inom affärsengelska
 • Erfarenhet av att arbeta med egen budget och säljmål
 • Erfarenhet av nykundsbearbetning mot storkund
 • Track record över att ha levererat ett starkt resultat i tidigare roller
 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom telekombranschen

För att trivas i vårt team och i rollen behöver du vara positiv, ha ett högt engagemang, vara ansvarsfull och drivande och trivas när tempot är högt.


Vill du vara del av ett vinnande team där vi når våra framgångar genom att sätta kunden i fokus? Välkommen då med din ansökan!


Det här är vad Tele2 kan ge dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.
… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.


Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på
http://www.tele2.se/karriar och läs mer.
Tjänsten är placerad i Kista.
Välkommen med din ansökan senast den 30 maj 2019. Urval och intervjuer sker löpande.