Company: THE BAGEL CO
Location: Hellerup

Apply

American mentality. Scandinavian quality.

Som Store Manager styrer du forretningen. Du har ansvaret for den daglige drift og butikkens personale. Du er udadvendt med et stort servicegen og du brænder for at skabe salg og kundeoplevelser i vores butikker. Du trives i et miljø, hvor din indsats gør en forskel og du bliver målt på din præstation. Vi har en travl hverdag, hvor samarbejde, effektivitet og ordenssans er vigtigt. Vores ledere går forrest og bevarer overblikket i spidsbelastede situationer. Da du bliver butikkens ansigt udadtil og samtidig får ansvaret for butikkens team og drift, forventer vi at du har ledelseserfaring samt erfaring med at drive butik.

The Bagel Co tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet, korte beslutningsprocesser samt masser af udviklingsmuligheder og gode kollegaer. Stillingen er en fuldtidsansættelse hvor arbejdstiderne er fleksible og det forventes at du som Store Manager ved at weekendarbejde udgør en fast del af arbejdsplanen.

Kodeord for en Store Manager:

 • Overblik
 • Udadvendt
 • Ekstremt god til kundeservice og salg
 • Fleksibel
 • Målrettet
 • Købmandsskab
 • Ledererfaring

Du vil få ansvaret for:

 • Daglig drift
 • Omsætning
 • Personale
 • Ansættelser
 • Oplæring
 • Vagtplanlægning
 • Bestilling af varer
 • Lagerstyring
 • Kassestyring og pengeoptælling

Yderligere oplysninger: Vil du vide mere om stillingen, kan du henvende dig på tlf. 2988 4843


Send ansøgning og CV til Distriktschef, Charlotte Sun Nyhuus: charlotte@thebagelco.dk

Advertisements