Company: WeMind Lund
Location: Lund

Apply

Vår verksamhet växer och utvecklas och vi söker nu skötare/case manager till våra nya fräscha lokaler på väster i Lund.I rollen som behandlare hos oss kommer du att arbeta både självständigt och tillsammans med andra professioner på mottagningen för att våra patienter ska erbjudas en högkvalitativ vård med hög grad av patientmedverkan. I vår mottagningsmodell ingår arbete i flexibla behandlingsteam med andra inblandade yrkesprofessioner vilket innebär att du blir en del av det totala behandlingsarbetet för varje enskild patient. Den behandling som erbjuds ska vara evidensbaserad och följa nationella riktlinjer och vårdprogram.WeMind Skåne AB är en privat aktör som bedriver vuxen psykiatrisk öppenvård i Lund sedan november 2017 under avtal med Region Skåne. Vårt uppdrag är att bedriva en effektiv och säker psykiatrisk vård med utgångspunkt i evidensbaserade insatser och med ständigt fokus på att utveckla och förbättra vårt arbete.

Vi lägger därför stor vikt vid att den vård vi ger ska hålla en mycket hög kvalitet samt ständigt utvärderas.Om du vill arbeta i en expansiv organisation för uppsökande och samhällsbaserad psykiatri där varje medarbetares kompetens kommer att användas fullt ut och där du kommer att vara en naturlig del i mottagningens utvecklingsarbete så kan detta vara tjänsten för dig. Arbetet kommer att ske både självständigt och i tvärdisciplinära team, hela tiden med ett uttalat patientfokusVi har höga ambitioner om ett gott samarbete inom mottagningen, mot våra patienter, vårdgrannar, brukarorganisationer samt anhöriga. Vi lägger därför stor vikt vid samverkan och samordningsförmåga hos dig.Fast lön, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tillämpar löpande rekrytering.

Tillträdesdatum 2019-09-01 eller enligt överenskommelse.Till bemanning- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Advertisements