Company: Blaq Group AB
Location: Stockholm

Apply

Vår vision är att vara en världsledare i hållbart värdeskapande!

Har du en passion för kapitalförvaltning, brinner för försäljning och affärsutveckling, har ett starkt nätverk inom institutionella kunder, rådgivarorganisationer och distributörer? Om du har drivet och vill vara med och bidra till vår vision hoppas vi att du vill komma till oss på Sveriges ledande kapitalförvaltare och utveckla Robur till att vara en världsledare i hållbart värdeskapande!

Swedbank Robur är Sveriges största och ledande kapitalförvaltare och ett helägt dotterbolag till Swedbank. Var tredje svensk sparar i våra fonder. Swedbanks förvaltning har genom åren belönats med en rad utmärkelser från analysföretagen Lipper och Morningstar.Swedbank Robur erbjuder sparande i omkring 85 fonder och förvaltar cirka 1400 miljarder kronor i såväl fonder som diskretionära lösningar.

I rollen som Senior Sales Manager kommer rätt kandidat få möjligheten att ingå i ett framgångsrikt säljteam med hög kompetens och driv. Du är delaktig i den strategiska utvecklingen av Roburs affärsposition genom att skapa och utveckla affärsrelationer. En Senior Sales Manager på Robur är en långsiktig relationsbyggare samt det naturliga valet som samtalspart inom kapitalförvaltning för institutionella investerare.

Vi vill att du har drivet att möta och överträffa förväntningarna genom ett konsultativt sälj och relationsskapande aktiviteter. Föra dialog om förvaltningslösningar och presentera våra investeringsstrategier med ett kommunikativt och konsultativt tillvägagångssätt för institutionella kunder och prospekts.


Din Bakgrund:

En lyckad kandidat för tjänsten är resultatinriktad och analytisk med stor erfarenhet av försäljning mot institutionella kunder. Du arbetar troligen redan med försäljning eller distribution av fonder eller annan investeringsprodukt, och har ett starkt nätverk med goda försäljningsresultat. Du innehar en Swedsec-licensiering och har väldigt goda kommunikativa förmågor inom tal och skrift.

För att lyckas i rollen har en sökande en stark förmåga att kunna tolka och värdera kundbehov, arbeta på ett konsultativt sätt, formulera budskap samt en förmåga att skapa nytänkande säljstödsmaterial. Du har även en fördjupad kunskap om marknadens aktörer och produkter samt även lagstiftningsramar och deras inverkan på affärsmodeller och erbjudande.

I denna rekrytering samarbetar Robur med Blaq Group Rekrytering. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Jacob Dickens, 070-092 69 25 eller Carl Tullberg, 070-092 39 05. Urval och intervjuer sker löpande.

Advertisements