Company: SE-Stofa
Location: Aarhus

Apply

Brænder du for at blive CEO for dit eget produktområde og samtidig sætte retningen for vores teleløsninger indenfor erhverv? Er du Product Manager med stærkt kommercielt fokus og drive? Så kan det være du er vores nye kollega.

Sted: Aarhus

ALT ER I SPIL, OG VIL SKAL FORNY OS, UDVIKLE OS OG BLIVE ENDNU BEDRE

SE-koncernen er en infrastrukturvirksomhed, som dækker en større del af Danmark med elforsyning, og vi er indehaver af den mest fiberintensive infrastruktur (FTTH) i Syddanmark og dele af Nordjylland. Via strategiske samarbejdsaftaler er SE derudover i stand til at levere højhastighedsinternet til en bredere geografi af Danmark baseret på både fiber og coax infrastruktur. I vores forskellige brands Stofa, Boxer og SE Energi & Klima, driver vi en række kommercielle aktiviteter som levering af tv-indhold, erhvervsløsninger og energisalg, som forbinder vores infrastruktur med kunderne og ejerne i de danske hjem og virksomheder.

I Product Management (PM) har vi ansvaret for produktudvikling og vedligehold af alle telekommunikationsprodukter (Internet, TV, telefoni m.m.). Som afdeling har vi ansvaret for hele E2E-processen i forhold til vores produkter. Med reference til vores Commercial Director for Energi & BtB, bliver du en del af et stærkt team på 4 Product Managers i Stofa Erhverv med kompetencer og erfaring inden for faget og fra branchen.

KOMMERCIELT PRODUKTANSVAR INDEN FOR FREMTIDENS TELELØSNINGER

Du tager ejerskab for dine produkter i forhold til de centrale kommercielle målepunkter som afsætning, omsætning og indtjening ift. opnåelsen af vores budgetter – og du bliver på den måde CEO for dit ansvarsområde.

Dine primære produktområder er vores netværksløsninger – MPLS og det udstyr (CPE) der anvendes til erhvervsløsninger. Derudover kommer du til at arbejde med en række serviceydelser, som benyttes på tværs af vores produktportefølje i Stofa Erhverv. Ved at sætte dig i kundernes sted og forstå markedet, bliver dit succeskriterium at kombinere denne viden med de behov, som dine produkter løser. Du sikrer et højt salg og dermed en kommerciel succes ved at sætte retningen for løbende justeringer og videreudvikling.

Udover dine nærmeste PM-kollegaer kommer du til at arbejde tæt sammen med en lang række kollegaer fra salg, marketing, finans og vores tekniske organisation. På den eksterne side vil du have kontakt til vores leverandører på det område, du er ansvarlig for. Du kan desuden se frem til at være aktiv i at implementere og migrere dine produkter til vores nye BSS-system, der skal understøtte vores PLC-proces.

ERFAREN PRODUCT MANAGER MED OVERBLIK OG KOMMERCIELT DRIVE

Du har formentligt en kommerciel baggrund på kandidatniveau, og har du erfaring fra telebranchen og/eller med abonnementsbaserede produkter og ydelser, er det et ekstra plus. Vigtigst er det, at du er en erfaren Product Manager, og du ved, at en struktureret og vedholdende indsat er væsentlig for succes. Ligesom du evner at have fingrene i maskinrummet og løfte dig op i helikopteren. Du er god til at kommunikere med dine kollager, og du står naturligt på ølkassen, og sælger via din formidling.

Hvis du har teknisk forståelse/indsigt gerne inden for IP og MPLS, er det en fordel, men det er ikke afgørende, og du arbejder naturligt med MS Office, hvor især Excel er et vigtigt værktøj i dagligdagen.

VI ER DREVET AF FORANDRINGER

  • Et vilkår, der gør os stærkere. Er du klar til forandringer? Så er vi arbejdspladsen for dig! I Stofa er vi drevet af forandringer. Det er måden vi udvikler os på. Vi vil gøre det bedste for vores kunder – hele tiden, og ved at forandre os, udfordrer vi os selv. Vi former markedet. Skal du arbejde hos os, skal du derfor være klar til at gribe de muligheder, der følger med forandringerne, også selvom det til tider skaber usikkerhed.

VIL DU MED PÅ HOLDET?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Commercial Director for Energi & BtB Torben Kring på 51631720 eller konsulent hos PeopleLink Lene Mølholm på 42363975. PeopleLink bistår med ansættelsesprocessen.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din korte ansøgning og CV hurtigst muligt dette link: klik her.

SE er en andelsejet energi- og telekoncern, der blandt andet rummer Stofa, Boxer og SE Energi & Klima. Vi leverer hver dag internet, tv og strøm til kunder i hele Danmark. SE har kontorer over hele landet og er i dag 1.500 medarbejdere. SE og Eniig har indgået aftale om fusion, som pt. behandles af konkurrencemyndighederne.

Advertisements