Company: Danish Crown
Location: Randers

Apply

15/05/2019

Friland A/S

Randers, Danmark (DK)

Senior Brand Manager

Vil du være med til at tage ansvar og have indflydelse på økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd i fødevarebranchen? Kan du udvikle og eksekvere et produktområde i vækst, og er du samtidig ambitiøs og ved, hvad der kræves for at fastholde og udbygge stærke fødevarebrands? Så er du måske den Senior Brand Manager for Friland, vi søger.

Friland A/S er et datterselskab i Danish Crown koncernen og omsætter for over 850 mill. DKK, og vi hører organisatorisk under Tulip. Friland afsætter økologisk og frilands kød, der er opdrættet efter Frilands konceptkrav. Vi er i rivende udvikling – og der er et betydeligt vækstpotentiale på såvel hjemmemarkedet som på en række eksportmarkeder.

Overordnet bliver du en del af Tulip Marketing, men du kommer specifik til at indgå i Friland Marketing, hvor du bliver en del af et team, der arbejder med at udvikle og drive Frilands brand inden for økologi og dyrevelfærd, som sikrer en troværdig og kontinuerlig kommunikation til den danske forbruger.

Jobbet

Dit overordnede ansvarsområde bliver at udvikle, drive, og implementere Frilands strategi samt bevare Frilands eksisterende position på det danske marked. Du vil have din dagligdag i Fresh Meat kategorien under Tulip Marketing, hvor du vil blive en del af et team på otte medarbejdere, hvor vi sparrer på tværs af kategorier og ansvarsområder. Derudover er det din hovedopgave at drive samt udvikle koncepter og brands, herunder FRILAND ØKOLOGI for både grise- og oksekød, FRILANDSGRIS og FRILAND KVÆGKØD gennem marketings- og forretningsplaner samt kundeaktiviteter.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Styrke Frilands brand i bevidstheden hos den danske forbruger
  • Udvikling og eksekvering af forretnings- og kommunikationsplaner
  • Udarbejdelse af forbruger- og markedsanalyser, der identificerer kategoridrivers og markedsmuligheder
  • Eksekvere kommunikationsplaner for FRILANDSGRIS og FRILAND ØKOLOGI i samarbejde med vores reklame- og mediebureau
  • Budgetansvarlig for aktiverings- og medieudgifter
  • Ansvarlig for innovations pipeline for FRILANDSGRIS og FRILAND ØKOLOGI i samarbejde med kunder og innovationsafdelingen
  • Udvikling af mål og implemtering af kampagner og produktlanceringer
  • Vurdere og omsætte diverse salgsanalyser og forbrugerindsigter til konkrete aktiviteter
  • Ansvarlig for koordinering af salgs- og kundemøder samt planlægning af events

Din profil

Vi forestiller os, at du har en Cand.merc, HD eller lignende relevant uddannelse. Ideelt har du mindst fem års praktisk erfaring fra en lignende stilling med brand management. Alternativt har du arbejdet med communication management eller eksempelvis haft brandingansvar i et reklame- eller mediebureau – gerne inden for FMCG. Det er en fordel, hvis du har viden om kommerciel styring af et brand, herunder konceptudvikling og processer i forbindelse med produktlanceringer. Herudover har du erfaring med projektledelse samt det at drive projekter på tværs af en stor organisation. Du behersker engelsk i skrift og tale.

Som person er du engageret, selvstændig og har en naturlig evne til at holde overblik og hovedet koldt i pressede situationer. Herudover besidder du de nødvendige kompetencer til at skabe resultater på kort sigt samtidig med, at du får opbygget et stærkt brand og får udarbejdet kommercielle tiltag, strategier og handlingsplaner for kategorien på lang sigt. Du har en naturlig gennemslagskraft og trives i spændingsfeltet mellem produktudvikling, marketing og salg samt formår at præsentere dine budskaber på en engagerende og motiverende facon for alle i organisationen.

Nærmere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte Marketing Manager, Maria Bast på +45 4012 5762 for at høre mere om stillingen.

Tiltrædelse snarest muligt.

Friland handler om økologi og dyrevelfærd. Siden 1992 har vi arbejdet med salg og markedsføring af kød, produceret med respekt for dyrene og vores omgivelser uden at gå på kompromis med produkternes kvalitet. Friland producerer økologisk okse- og grisekød og mærkevarer som FRILAND ØKOLOGI, FRILANDSGRIS OG FRILAND KØDKVÆG. Vi har sammen med Dyrenes Beskyttelse udviklet regelsæt, der sikrer, at dyrenes adfærd og behov tilgodeses bedst muligt.

Send din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer løbende. Sidste frist er den 6. juni 2019.