Company: Framtiden
Location: Göteborg

Apply

Fast

Har du 3–5 års erfarenhet av sälj och en hungrig attityd? Har du också tidigare arbetat inom en teknisk bransch? Då är du Rototec AB:s nya Sales Manager! Sök, så berättar jag mer.


Dina arbetsuppgifter

Som Sales Manager kommer din vardag bestå av att vårda befintliga kundrelationer, prospektering av nya kunder samt boka och genomföra möten. Du ska sälja Ground heating solutions till företag, det vill säga GEO Energi/Bergvärme.

Du kommer även vara med och hantera projekt tillsammans med en projektledare, vilket kommer innebära ett tätt samarbete sinsemellan. Du kommer vara den enda säljaren på kontoret, så ett par års säljerfarenhet är ett krav för att självgående kunna ta hand om ditt distrikt som är Göteborg med omnejd samt södra Sverige.

Introduktion samt överlämning kommer ske från en tidigare säljmedarbetare som även kommer agera som mentor under din första period som anställd så att du kommer in i rollen snabbt och lär dig allt du behöver veta om bolaget och processerna.

Du kommer utgå från kontoret i Alingsås, men har du tidiga möten kan du självklart utgå från ditt eget hem. I rollen som Sales Manager kan du räkna med resdagar då du arbetar med kunder och företag i Göteborg med omnejd samt södra Sverige. I snitt kan man behöva sova borta på annan ort 2–4 nätter per månad. Detta innebär självklart att du även får tjänstebil.


Om företaget

Rototec är Europas största leverantör av geoenergilösningar och en driven branschinnovatör. Geoenergi är förnybar energi från marken som kan användas till att värma och kyla fastigheter i alla storlekar. Rototecs tjänster omfattar hela processen kring geoenergisystem – allt från konsultation till installation. Företaget grundades 2007 och bedriver verksamhet i hela Norden. Omsättningen år 2018 uppgick till 50 miljoner euro. http://www.rototec.se


Din profil

Vi söker nu en säljare med ett hungrigt och energiskt förhållningssätt. Du får mer än gärna ha lite skinn på näsan och ha förmågan att kunna arbeta självständigt.

Skallkrav:

  • 3-5 år erfarenhet av sälj
  • Körkort B
  • Prata flytande svenska och engelska
Meriterande:

  • Erfarenhet av teknisk konstruktion
  • Eftergymnasial utbildning inom sälj
  • Finska (chef sitter i Finland)


Om oss

Framtiden är ett snabbt växande bemanningsföretag med kontor på 7 orter i Sverige. Vårt mål är att leverera kompetens till bolag och skapa samt bibehålla goda relationer till våra kunder. Tjänsten som Sales Manager till Rototec är en direktrekrytering, vilket innebär att Rototec blir direkt arbetsgivare.


Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Alingsås
Omfattning: Heltid 100%
Anställningsform: Tillsvidareanställning