Company: ZeroChaos AB
Location: Stockholm

Apply

Workforce Logiq har vunnit ännu en upphandling och är nu på jakt efter en ny kollega till ett av våra härliga team. Har du erfarenhet av inköp och konsultbranschen? Då kan du vara det perfekta tillskottet till oss! Vi söker ännu en konsultinköpare till vårt kundspecifika team.

Kundens kontor, centralt beläget i Sundbyberg och Solna. Vår kund är en myndighet inom den offentliga sektorn. Här arbetar du i ett härligt team nära både beställare, inköp och leverantörer via mail, telefon och fysiska möten. Eftersom du är placerad ute hos kund är du nära organisationen och blir som en del av deras centrala inköp.

I det dagliga arbetet kommer du att arbeta med resursförfrågningar för nya konsultbehov, förlängningar, prisdiskussioner samt att vara en hjälpande hand för både beställare och leverantörer. Vi arbetar tillsammans för att hitta den bästa kompetensen marknaden har att erbjuda. Arbetsuppgifter och ansvarsområden Hantera resursförfrågningar t ex. granska och förbättra rollbeskrivningar, granskning av CV och inkomna anbud, prisförhandlingar samt att delta i intervjuer Hantera administration av konsulter, t ex registrering av nya konsulter, tidrapportering, fakturering, förlängningar och avslut av uppdragAdministration t ex.

av nya leverantörer, fakturafrågor, ta fram underlag/statistik till rapporterLöpande kundkontakt med inköpsavdelning och beställare hos kundBygga upp och underhålla en god förståelse kring kundens verksamhet, organisation och målsättningar för att kunna möta och överträffa kundens förväntningar på smart och innovativ kompetensförsörjning.Bibehålla och utveckla leverantörssamarbetet Vi söker en person som är lösningsorienterad, engagerad och handlingskraftig. Du tycker om att arbeta i team och ser förbättringsmöjligheter i den dagliga processen. Du är noggrann och detaljfokuserad, men utan att förlora ett bredare perspektiv. Vidare är du är trygg och förtroendeingivande och en mycket duktig kommunikatör som har lätt för att skapa och underhålla goda relationer.

Du kan arbeta under stress med ibland tighta deadlines. Erfarenhet och kompetens Universitetsstudier inom inköp och/eller ekonomi, teknik eller HRMinst 2 års erfarenhet från liknade verksamhet, såsom rekrytering/bemanning, konsultförsäljning, inköpsorganisation avseende konsulttjänster eller motsvarandeGod förståelse för konsultmarknadenFörhandlingsvanaObehindrad svenska och engelska i både tal och skriftGod systemvanaEtt plus är att du är kunnig och/eller intresserad inom IT och/eller teknik-områdetMeriterande om du tidigare arbetat inom eller mot den offentliga sektorn Vad erbjuder vi? Workforce Logiq samarbetar med några av landets största bolag för att förenkla konsultinköpsprocessen. Som en konsultmäklare är det vi som håller i trådarna mellan kund och leverantör.

Vi är ett stort härligt gäng med erfarenheter från både höger och vänster som lär av varandra och är duktiga på att fira våra framgångar så fort vi får möjlighet. Här har vi bra sammanhållning och högt i tak. Söker du en arbetsplats där tillit, respekt och glada skratt värderas högt är du varmt välkommen till oss! Vi erbjuder även en marknadsmässig lön och förmånspaket.

Vårt huvudkontor hittar du mitt i City, på Hötorget i Stockholm. Tillsättning sker omgående alternativt efter sommaren. Är detta något för dig? Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Advertisements