Company: KFX HR-partner
Location: Solna kommun

Apply

Om tjänsten
För vår kund, ett väletablerat internationellt företag i Frösunda Solna, söker vi nu dig som vill arbeta som Account Manager! Vi söker dig som har viss erfarenhet av att arbeta som innesäljare och som motiveras av att skapa relationer och utvecklas ytterligare inom försäljning. Söker du en arbetsplats som präglas av teamkänsla och kreativitet? Har du dessutom ambitionen att kliva in i ett tryggt företag med ett väletablerat varumärke, där du kan utvecklas? Då kan detta vara tjänsten för just dig!

Om företaget
Vår kund är en internationell aktör och en ledande leverantör inom sin bransch, sedan 1986. Med cirka 350 anställda i Sverige och med en omsättning på drygt 1 miljard SEK, är vår kund ett företag där du ges du möjligheten att växa och utmanas! Som Account Manager ingår du i grupp som kännetecknas av teamkänsla och trivsel. Här kommer du att arbeta med B2B, i en driven och engagerad grupp av säljare. I denna tjänst kommer du initialt att vara anställd som konsult hos oss på KFX HR-parnter, men med möjligheter till överrekrytering hos vår kund.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter
I rollen som Account Manager hos vår kund jobbar du som innesäljare. Tillsammans med dina 20 kollegor i teamet, ansvarar du för en andel av företagets befintliga kunder. Du följer upp dina specifika kunder regelbundet och strävar kontinuerligt efter att öka försäljningen och erbjuda dina kunder ett brett spektra av företagets många produkter. Telefonen är ditt främsta verktyg och din nyfikenhet, ditt tålamod och din kreativitet, är det som driver dig framåt!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i:

  • Ta kontakt med och följa upp din befintliga kundstock regelbundet
  • Analysera statistik för dina kunder för att bredda affärerna
  • Periodvis arbeta med nykundsförsäljning, tillsammans med kollegorna i teamet

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Account Manager hos vår kund är du en relationsskapande säljare med god kommunikativ förmåga. Du har tidigare erfarenhet av försäljning via telefon och har i en liknande roll fått möjligheten att bygga upp din unika kompetens inom försäljning! Du är van att anpassa din retorik efter kundens behov och du drivs att att hitta den bästa lösningen och se kunden nöjd.

Krav för tjänsten är att du har:

  • Erfarenhet av försäljning via telefon
  • Goda kunskaper inom Officepaketet och generell IT-mognad
  • Goda kunskaper i det svenska och det engelska språket i tal och skrift

Utöver detta är du van att arbeta målstyrt och motiveras av att ro i land med din försäljning. Som person är du självgående, ansvarstagande och analytiskt lagd. Du skulle även besrkriva dig själv som lyhörd, servicemedveten och ansvarstagande.

Övrigt
Detta är en tjänst på heltid med start så snart som möjligt! Du kommer att bli anställd hos oss på KFX HR-partner och arbeta hos vår kund, på deras kontor i Solna. Som konsult hos KFX HR-partner har du en dedikerad konsultchef som följer upp både dig och kunden kontinuerligt. Vår kund håller i en generös introduktion för nyanställda och du kommer att erbjudas en cirka 2 veckor lång utbildning när du börjar. Är tjänsten fortsatt intressant för dig? Skicka in din ansökan idag!

Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare på 08-663 99 00.