Company: Nordic Retail Group
Location: København

Apply

Hvem søger vi?

Er du vant til at tænke ud af boksen? Er du stærk i at gøre tingene på en anden måde i forhold til alle andre?

Dyson maskiner fungerer nemlig på en helt anden måde i forhold til de andre, så de som skal sælge disse produkter skal være skarp i at tænke på et helt andet niveau. For at støtte vores kunder og skabe den bedst mulige bruger oplevelse er vi nu på jagt efter en Regional Development Manager. Hvis du er organiseret, ambitiøs, gerne vil udvikle dig selv og din karriere og er skarp i at arbejde med udvikling af mennesker, tal og forretnings udvikling så er det måske netop dig vi søger til Dyson.


Kunden Dyson.

Mange kender Dyson som dem som introducerede verden for den første poseløse støvsuger. Men meget har ændret sig. Lige siden James Dyson opfandt den poseløse støvsuger som stadig er et kæmpe hit har ingeniørerne bag Dyson også lanceret flere produkter som varmefri hårtørrer, ventilatorer uden blade, LED belysning med lang levetid og sågar deres egen digitale motorer, og de har stadig en kæmpe ambition om at udvikle produkter som hidtil endnu ikke er set før.


Arbejdsopgaverne:

Du kommer til at arbejde i et sjovt uformelt miljø hvor Dyson teamet brænder for at sælge Dyson’s produkter.

Dit ansvar bliver at sikre at din region når sit salgsbudget via interne tiltag som du skal kunne evne at analysere og implementere ude hos dine kunder samt butikker på bedste mulige vis.

Du har sandsynligvis tidligere erfaring som leder eller er vant til at coache og udvikle mennesker. For at kunne lykkes med denne opgave skal du evne at kunne interagere på alle led i form af salgs personale, butikschefer og Distriktschefer. Du skal bla. via træninger og præsentationer af produkter være i stand til at kunne klæde andre så godt på at de er klar til at sælge Dyson produkterne. Derfor skal du være skarp i at kunne skabe stærke relationer med dine kunder og butikker, netop for at udvikle videre på din forretnings strategi og sikre opnåelse af dine samt butikkernes KPI’er.

I denne rolle vil du arbejde tæt sammen med KAM fra Dyson for at sikre den strategiske planlægning og rapportering for at skabe vækst på den bedst mulige måde i netop din region.


Erfaring

 • Min. 3 års erfaring fra salgs branchen (evt. salgs personale, butikschef, konsulent stillinger)
 • Kan dokumentere tidligere resultater


Krav til dig som ansøger

 • Stærke kommunikative evner
 • Skarp i at skabe relationer
 • Skriftlige og verbale færdigheder – Kan kommunikere effektivt internt og eksternt i Dansk og Engelsk
 • Elsker at arbejde i et hurtigt og omskifteligt miljø


Yderligere Kompetencer som forventes

 • Kørekort
 • Skarp i struktur og planlægning
 • Være indstillet på at arbejde aften og weekender når der er behov.
 • Erfaring indenfor ledelse
 • Høj emotionel intelligens
 • Dygtig i analyser og forretningsudvikling


Spørgsmål:

Sidder du med spørgsmål til denne stilling så hold dig endelig ikke tilbage med at skrive til:

Akbas@nordicretailgroup.com


Sådan søger du

Send din ansøgning hurtigst muligt via portalen, da vi holder samtaler løbende. Vi forbeholder os retten til at ansætte den rette kandidat inden opslaget tages ned.


OM NRG

Nordic Retail Group (NRG) er en af Nordens største retailbureauer. Vi er en ”full service retail agency” og specialister i retail- og butikskommunikation. Vi findes i Sverige, Norge, Danmark og Finland, hvor vi hjælper vores kunder med at styrke sine varemærker og øge sit salg igennem hele købsprocessen.

I denne rekruttering ansættes du af Nordic Retail Group men arbejder for Dyson på fuldtid. Nordic Retail Group tilbyder trygge og sikre vilkår, uddannelse og udvikling indenfor salg, og samarbejde med sjove kolleger rundt om i Norden.