Company: Academic Work
Location: Stockholm

Apply

Stockholm

Management Events söker nu dig med ambition att utveckla både din och andras kompetens i en arbetsmiljö med högt tempo. Management Events verksamhet är bransch- och titelspecifika event, där fokus ligger på kompetens och kunskap, men också nätverkande och kontaktknytande. Som Project Manager ansvarar du strategiskt och operativt för att se till att rätt personer är på plats på dessa event.

Om tjänsten

Management Events är marknadsledande i branschen för event inom B2B och projektleder årligen mer än 130 event för exklusivt inbjudna gäster och företagsledare, med syfte att hjälpa dem hitta spännande samarbetspartners och stärka sina varumärken.

I centrala Stockholm sitter runt 40 drivna kollegor, med en stor bredd vad gäller kompetens och bakgrund. Management Events har en stark företagskultur, med högt tempo och mycket energi! Detta visar sig bland annat genom att det kontinuerligt anordnas tävlingar internt där vinsterna tidigare varit resor till spännande resmål. Årligen anordnas även en galakväll i Helsingfors för samtliga anställda inom koncernen där du får träffa kollegor från hela världen!

Arbetsuppgifter

 • Guida ett team av projektkoordinatorer i ert gemensamma mål att attrahera beslutsfattare och nyckelpersoner till de olika eventen

 • Ligga i nära kontakt med kundbasen för att identifiera de olika branschernas utveckling och utmaningar

 • Via telefon kontakta och bjuda in företag och nyckelpersoner till de planerade eventen

Vi söker dig som

 • Har en kandidat- eller masterexamen

 • Talar och skriver svenska på en professionell nivå

 • Talar och skriver flytande engelska

 • Har en väl slipad förmåga att sälja in och övertyga. Har du tidigare arbetat i en roll som krävde kalla samtal? Då är detta mycket meriterande!

Det är meriterande om du:

 • Har en erfarenhetsbakgrund inom B2B, eller annan relationsskapande försäljning

Som person drivs du av att se konkreta resultat av ditt arbete – du får energi av att uppnå och slå dina mål. Detta gör du med hjälp av ditt team, och du är givetvis mycket mån om att skapa och upprätthålla en teamanda. Din personlighet är energisk och drivande, och du trivs i en internationell miljö med ett högt tempo där du får utrymme att glänsa.


Övrig information

 • Start: Augusti 2019

 • Omfattning: Heltid, kontorstider

 • Placering: Regeringsgatan, Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Management Events önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Advertisements