Company: Visma Spcs AB
Location: Växjö

Apply

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Vad gör Visma Spcs?

Vår passion är att förverkliga företagandet och det gör vi genom att erbjuda professionella systemstöd inom allt från bokföring och fakturering till lönehantering , bokslut och skatter.

Vad innebär rollen som Project Manager?

Vi i team Business Automation arbetar med att digitalisera verksamhetens processer och system. Vi fokuserar på att förse verksamheten med beslutsstöd, bygga nya och förbättra befintliga stödsystem till våra medarbetare. Vi arbetar agilt, hypotesdrivet och använder oss av ett explorativt förhållningssätt när vi löser problem och utmaningar.

I tjänsten som Project Manager är du ansvarig för att driva och följa upp projekt inom samtliga delar av Visma Spcs verksamhet vilket innebär att du får möjlighet att driva projekt inom en rad olika områden. Du ansvarar för att leverera kvalitet och stöd till vår verksamhet samt att hela tiden utmana nuvarande processer och rutiner för att driva förbättring och optimering. Du identifierar problem och kommer med lösningsförslag. Som en del av rollen kommer du också jobba med kravställning och analys för att säkerställa att det som verksamheten behöver också är det vi levererar.

Vem är du?

Du angriper dina arbetsuppgifter med struktur, självständighet och har förmågan att koordinera flera projekt parallellt. Du har för vana att prioritera och på ett tydligt sätt förmedla rätt budskap vid rätt tillfälle.

Du är i naturen nyfiken och har kommunikations-skills i världsklass! Då mycket av vår kommunikation sker på engelska är det av stor vikt att du håller en god nivå i engelska och svenska, både muntligt och skriftligt.

Du skapar teamspirit genom ditt relationsbyggande förhållningssätt i alla lägen! Givetvis har du känsla för service och mår bra när du får saker att flyta. Du är noggrann samt mån om att hålla en hög kvalité, men besitter samtidigt lugnet och är lösningsorienterad när oförutsedda saker dyker upp längs vägen.

Vi ser gärna att du som söker

har erfarenhet av projektledning samt att driva och genomföra workshops

är tekniskt intresserad och har goda kunskaper i agila metoder

har erfarenhet från konsultbranschen

Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare i en av Nordens största tech-koncerner. Vår ambition är att skapa en arbetsplats i världsklass. Konceptet My Competence Day där du gör vad du vill en dag i månaden för att kompetensutveckla dig själv är bara ett exempel på att vi menar allvar. När vi frågar våra medarbetare varför de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på vår sammanhållning i kombination med utvecklingsmöjligheter. Det är vi stolta över! För när du trivs, växer och vill göra skillnad utvecklas vi som företag. Vi blir bättre tillsammans helt enkelt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 2019-06-02. Har du några frågor går det bra att kontakta Peter Szilagyi peter.szilagyi@visma.com

Advertisements