Company: Needo Recruitment
Location: Stockholm

Apply

Stockholm

Företaget


OPR-Finance AB är ett väletablerat och privatägt bolag som startades i Finland 2005 – den svenska verksamheten har dubblat omsättningen senaste 3 åren. Genom användandet av avancerad FinTech erbjuder OPR kredit- och låneförmedling till privat- och företagskunder. OPR-Finance är marknadsledande inom respektive segment i sitt hemland. Sedan starten 2005 har OPR-Finance erbjudit över en miljon konsumentlån och över 500.000 kunder har använt sig av OPRs tjänster. Idag finns OPR-Finance i fem städer, Helsingfors, Stockholm, Köpenhamn, Amsterdam och Prag.

Din roll

I rollen som Product Manager kommer du stötta expansionen och internationaliseringen av OPRs produkter. Att utveckla befintliga produkter och skapa nya är en stor del av arbetet. Utöver det kommer du även att ha ansvar att se över de ekonomiska delarna, skapa analyser, Business Intelligence samt kreditrisker tillsammans med övriga i ledningen.

Din profil

OPR-Finance söker efter en person som är en resultatinriktad lagspelare som inte har svårt för att vara ansvarig över flera olika delar i företaget och som kan ta individuella beslut


Dina kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning
  • Ca 3 års arbetslivserfarenhet inom liknande bransch
  • Analytisk kunskap
  • Stor kunskap i Excel
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Serviceinriktad

Det är betydande att du är prestigelös och kommunikativ för att lyckas i den här rollen. Att se utvecklingsmöjligheter och komma med idéer och din kreativitet är mycket välkomnande inom verksamheten. Det är av stor vikt att du är ansvarfull och en person som hanterar eventuella problem professionellt och genomtänkt.


Övrigt

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Plats: Stockholm

Urvalet kommer att ske löpande, vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.

Advertisements