Company: DSV
Location: Hedehusene

Apply

Job Req Nummer: 22523


Vil du bruge din ledelseserfaring og sans for godt købmandskab til at lede en veletableret afdeling med kompetente medarbejdere?

Som Manager i DSV får du mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af afdelingen og deltage aktivt i driften. Her er du tæt på både kunder og medarbejdere og spiller en vigtig rolle i at sikre både medarbejdertrivsel og kundetilfredshed.

Tag ansvar for en solid afdeling

Hos DSV Road i Hedehusene får du det ledelsesmæssige ansvar for Benelux-afdelingen. Du kommer til at stå i spidsen for teamets 8 medarbejdere. Sammen servicerer vi en række kunder, og i fællesskab har vi skabt en markedsledende trafik med stor kundetilfredshed. Nu mangler vi dig til at tage det personale- og driftsmæssige samt økonomiske ansvar for afdelingen.

Kunderne er vores vigtigste aktiv i DSV

Som Manager er det din opgave at oversætte reelle kundebehov til konkrete tiltag. Med kundens behov for øje sørger du derfor for at ”get things done” og at følge op på opgaver og holde kunden opdateret.

Helt konkret bliver dine opgaver at:

 • varetage kontakt til underleverandører og besøge kunder
 • stå for tilbudsgivning
 • implementere og optimere arbejdsgange
 • tage ansvar for, de økonomiske og strategiske mål
 • optimere udnyttelsen af udstyr og planlæggelsen af driftstrafikken.
 • være med til at integrere nye IT-systemer.
Få det bedste frem i dine medarbejdere

Du får en hands-on rolle, hvor det er dit ansvar at lede og motivere dine medarbejdere. Du har fokus på driften, det er dig, der koordinerer og uddelegerer opgaver, og du deltager aktivt i driftsarbejdet ved sygdom og ferie. Derudover har du en tæt dialog med vores kolleger i Benelux, hvor I i samarbejde afstemmer forventninger, følger op på fragtpriser og ser på udviklingen af nye markeder.

Ledelseserfaring og evnen til at danne økonomisk overblik
Du er en stærk leder, der med fokus på driften forstår at sætte retningen for afdelingen, samtidig med at du vægter samarbejdet højt. Derudover er du den, der ser forretningsmuligheder og forstår at udnytte dine medarbejderes kompetencer. Du er nemlig en medspiller for både medarbejdere, kunder, kolleger og ledelse, og den, der altid står klar med sparring og gode råd, ligesom du ikke er bleg for at udfordre på en positiv måde.
Derudover forestiller vi os, at du:

 • er uddannet og har erfaring som speditør
 • har ledelseserfaring og tidligere har haft personaleansvar
 • har sans for tal og forstår at samle op og danne overblik over økonomien i afdelingen
 • har erfaring med vejtransport.
 • taler og skriver engelsk på et højt niveau.
Kunne du tænke dig at vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte General Manager Henrik Sklander Nielsen på +45 43 20 32 20. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt.


DSV – Global transport and logistics

DSV is one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. 45,000 employees in more than 80 countries work passionately to deliver great customer experiences and high-quality services – as part of the operation or in a variety of supporting roles. If you have drive and talent and enjoy responsibility, we’ll give you the support you need to explore your potential and forward your career. Read more at http://www.dsv.com

Advertisements