Company: ATP Danmark
Location: Allerød kommune

Apply

Har du erfaring som systemadministrator og solidt kendskab til SimCorp Dimension? Kan du sikre samarbejdsrelationer mellem forretningen og IT? Vil du have dit eget leveranceansvar? Så er det dig, vi leder efter i Application Manager Services & SPI – en del af ATP’s IT-afdeling med ca. 250 medarbejdere.
Kan du fejlfinde og bygge bro mellem IT-leverandører og ATP’s forretning?
Vi søger en kollega, der kan gennemskue tekniske problemstillinger og facilitere løsninger på tværs af organisationen. Du bliver den tekniske go-to-person på ATP’s Dimension-system, der danner fundament for løsninger i ATP’s Pensions & Investments.
Du er med til at sikre, at vores IT-løsninger og ATP’s forretningsprocesser spiller sammen. At vi hele tiden har fokus på forbedringstiltag, og at applikationsleverancerne lever op til vores høje krav inden for IT-arkitektur, 3. partsintegrationer og end-to-end-løsninger.
Du bliver IT’s repræsentant ift. Dimension, når du dagligt koordinerer med forretningen, kolleger fra IT og eksterne leverandører. Derudover vil du sammen med teamet supportere forretningen og varetage applikationsansvaret for Infomatica og SAS. Konkret bliver det desuden dig, der sørger for:
  • performanceoptimering af Dimension, samt opfølgning på ny funktionalitet
  • automatisering af administrative operationer og overvågning
  • opsætning og tuning af batch-afvikling
  • optimering af Dimension i forhold til det underliggende Oracle-miljø.
Er du erfaren og udadvendt?
Du har en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau og flere års relevant erfaring inden for SimCorp Dimension-udvikling eller drift på seniorkonsulent-, Application Manager- eller arkitektniveau.
Det er en fordel, hvis du har arbejdet inden for bank, forsikrings- og pensionsbranchen. Det vigtigste er imidlertid, at du har:
  • erfaring med SimCorp Dimension og/eller Oracle på den tekniske side
  • kendskab til Dimension System Manager
  • erfaring med relationsopbygning i forretningen
  • bred IT-erfaring inden for applikationsvedligehold, drift og optimering.
I forhold til dine personlige kompetencer er det centralt, at du er udadvendt og god til at etablere stærke relationer til dine samarbejdspartnere internt og eksternt. Du er initiativrig, står på mål for dit ansvarsområde, og er i besiddelse af et godt humør. Du bliver en del af en sektion på ni, hvor godt kollegaskab og ’fail fast’ er en del af kulturen. Til hverdag kommer du primært til at arbejde i ATP-huset i Hillerød.
Vil du være en del af et IT-fællesskab, der har hele Danmark på kundelisten?
Vi byder dig velkommen til en verden af IT-arkitekter, udviklere, test managers, projektledere og en masse andre dygtige IT-kolleger, der alle er på forkant af deres felt. Vi har høje ambitioner og arbejder konstant på at gøre det bedre og smartere. Derfor har vi brug for din faglighed, nysgerrighed og lyst til at arbejde med IT-løsninger til det offentlige Danmark.
Vi lover dig, at du ikke kommer til at kede dig, når du får stafetten og arbejder selvstændigt for at sikre, at idriftsatte løsninger bliver forankret optimalt i vores IT-landskab. Du bidrager til forretningens tekniske grundlag, arbejder på tværs af organisationen og formidler teknisk og kompleks viden i verdensklasse.
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 250 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.
=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning senest fredag d. 7. juni. Samtaler bliver afholdt løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Martin Kjærbo Nielsen på tlf. 2499 9194 eller MTN@atp.dk.