Company: Azelio AB
Location: Åmål

Apply

Fast

One of the greatest challenges facing humankind today is how to utilize energy from the sun to distribute clean electricity even during the dark hours of the day. We have just revealed a ground-breaking innovation for highly sustainable, cost-efficient and long-term energy storage.


Azelio is a Swedish company in the game of changing the future of solar energy. Already specialized and a leading supplier of Stirling engine-based renewable energy solutions, we now put an even greater focus on distributed and dispatchable solar electricity.
Using a combination of proven technology and innovative engineering we have created a flexible solution that opens up unlimited opportunities for hundreds of millions of people around the earth’s sun belt.


Azelio is currently in an extensive expansion phase, finding new partners and establishing presence all over of the World.

IRL Operations i Åmål driver testverksamheten av nya och befintliga produkter samt tekniska innovationer och lösningar. Vi ansvarar för sammansättningen av Stirlingspecifika komponenter och produkter och är idag ca 20 medarbetare.

Field Operations är teamet inom IRL som ansvarar för montage, drift, test och service av våra demo-och testanläggningar. Vi vill nu stärka upp vår avdelning med en ledare för Field Operations och söker dig som vill leda, driva och planera arbetet framåt.


Din roll

Du får den centrala rollen hos oss och ska tillsammans med avdelningen bygga upp ett fältteam som ansvarar för:

  • Installation, drift och service av anläggningar för test/demonstration
  • Idrifttagningar av levererade anläggningar
  • Test på fält av ett antal fullstora system med lager där Na, H2 och Al/AlSi kan hanteras
  • Handledning och utbildning av kundens operativa personal i fråga om drift, service och underhåll
  • Verkställa service på kundanläggningar samt övrig support som avtalats och/eller kommersialiserats

Som chef för Field Operations får du det övergripande ansvaret att driva och utveckla verksamheten, som ledare har du förmågan att fokusera lika mycket på medarbetarnas välmående och utveckling som på våra mål och utmaningar.


Vem är du

Du trivs i miljöer med fokus på förändring och utveckling. Du har en Högskoleutbildning med relevant erfarenhet, meriterande är utbildning inom projektledning, ekonomi och personalledning. Du har minst 5 års erfarenhet som projektledare eller chef.

Du har arbetat med installationer och idrifttagning av komplexa system, ett plus är om du tidigare arbetat specifikt med/inom MENA-regionen. Du har arbetat med, och upphandlat, internationella leverantörer eller partners. Din kommunikativa förmåga i tal och skrift i såväl svenska som engelska är god, franska är meriterande. Du arbetar obehindrat med Officepaketet och har goda allmänna IT-kunskaper. Du har vilja och möjlighet att periodvis resa mycket


Som person
är du nyfiken och ambitiös. För att lyckas i rollen är du prestigelös, lyhörd och analytisk. Du har lätt för att inspirera andra och drivs av att skapa engagemang. Du inger snabbt förtroende och levererar med hög kvalitet. Ansvarstagande och noggrannhet är en självklarhet för dig, du driver dina uppgifter på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, avdelningen har många kontaktpunkter så hög servicekänsla och kommunikationsförmåga krävs. Du vill ta chansen att tillsammans med dina kollegor arbeta med spännande tekniska utmaningar och medverka i utvecklingen av framtidens hållbara energilösningar.


Vi erbjuder
dig en plats i ett företag där vi alla är delaktiga i vår framgång och tar ansvar för en hållbar framtid. Du får stor frihet i din roll och möjlighet att arbeta med fantastiskt engagerade kollegor. Vi drivs av nyfikenhet och vill alltid befinna oss i framkant när det gäller teknik och att driva utvecklingen framåt.


Har du frågor om rollen
, kontakta gärna Allan Carlsson, Manager IRL Operations/ Site Management, på allan.carlsson@azelio.com alt. +46 (0)70 337 03 61. Vill du veta mer om Azelio? Besök http://www.azelio.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för våra rekryteringar och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster

Advertisements