Company: Göteborgs Stad
Location: Göteborg

Apply

Fast

Arbetsbeskrivning

Brinner du för service i toppkvalité? Är du en modig och lyhörd ledare som tillsammans med medarbetare och kollegor vill fortsätta arbetet med att utveckla metoder och arbetssätt för att möta kundernas framtida behov? Då ska du absolut söka tjänsten som enhetschef inom lokalvård hos oss.

Vi på Intern Service utökar vår organisation med en enhetschef för att kunna möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt. Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla den nya enheten för lokalvård och viss måltidshantering, samt fortsatta arbetet med att leverera och vidareutveckla hållbara servicetjänster med service i världsklass varje dag. Intern Service i Majorna-Linné består av enheter inom måltid, vaktmästeri och lokalvård. Som enhetschef för lokalvård ansvarar du för att lokalvården blir utförd på förskola, skola, äldreboenden, kontor mm.

Du kommer ingå i ett team bestående av fem enhetschefer samt en områdeschef som sammanlagt har ansvar för ca 130 medarbetare runt om i stadsdelen. Du kommer ha ett tätt samarbete med en av dina enhetschefskollegor för att minska sårbarheten och kunna täcka upp för varandra vid behov. Som enhetschef för lokalvården har du resultatenhetsansvar, vilket innebär att du har budget, personal- och arbetsmiljöansvar för ca 20 medarbetare som befinner sig på olika arbetsplatser i stadsdelen. Vi arbetar aktivt med aktiviteter för att främja arbetsmiljön och hälsan hos våra medarbetare. I ditt ansvarsområde finns även Lokalvårdsavtalet med vårt upphandlade bolag, vilket innebär en tät kontakt samt uppföljning av utförda tjänster. Du ansvarar även för enhetens kvalitets- och utvecklingsarbete samt för att skapa god service med fokus på dem vi är till för.

Du ingår i områdets ledningsgrupp och tillsammans ansvarar ni för utvecklingen av verksamheten och driver de övergripande strategiska frågorna för hela området utifrån Göteborgs Stads förhållningssätt. Du leder och fördelar det dagliga arbetet med ett nära samarbete med dina kollegor. Vi ser det som en självklarhet att du, precis som vi, arbetar efter Göteborgs Stads gemensamma förhållningssätt: Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, Vi bryr oss, Vi arbetar tillsammans och Vi tänker nytt.

För att du ska lyckas i rollen som enhetschef finns stödfunktioner inom ekonomi, HR och utveckling till din hjälp samt en erfaren och engagerad ledningsgrupp. Vi har kontor på Första Långgatan 28 där samtliga av dina enhetschefskollegor sitter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial högskoleutbildning inom relevant område alternativt flera års erfarenhet av arbetsledning inom lokalvård. För tjänsten krävs det att du har chefserfarenhet som inneburit ekonomi-, personal- samt arbetsmiljöansvar. Du har goda kunskaper inom området lokalvård och Lokalvårsavtal. Vi söker dig som arbetat med lagar och krav som ställs på hygien, arbetsmiljö, metoder och hjälpmedel inom området. Du behöver även ha en god administrativ förmåga och vana av att hantera olika IT-system för exempelvis ekonomi, personal och rapportering. Du har ett gott affärsmannaskap och kunskaper kring köp- och säljverksamhet.

Vi söker dig som är kommunikativ och har en förmåga att samarbeta tillsammans med andra på ett respektfullt sätt. Du är trygg i ditt ledarskap och i sociala sammanhang där du motiverar och stöttar dina medarbetare till utveckling och en god arbetsmiljö. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att framföra lösningar. Som chef motiveras du av konkreta mål och kan omsätta dessa till konkret handling, samtidigt som du har förmåga att kommunicera målen och leda gruppen i rätt riktning.

Övrig information

I denna rekrytering kan arbetspsykologiska test komma att användas som en del av urvalsarbetet.

Intervjuer kommer genomföras 18 och 20 juni.

Om SDF Majorna-Linné

Majorna-Linné är Göteborgs folkrikaste stadsdel med cirka 63 000 invånare. Med närheten till både hamn och grönområden, den gamla bebyggelsen och det rika kulturutbudet, är det en attraktiv del av staden att leva och vistas i.
Stadsdelsförvaltningen i Majorna-Linné har cirka 2 300 anställda. Här arbetar vi inom verksamheter som individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso-sjukvård och social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning. Med engagemang och nytänkande gör vi stor skillnad för många.

Ansökningsinformation


Sista ansökningsdatum
2019-06-02

Ansök här

Referensnummer
A878285

Anställningsvillkor


Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner


Sofia Faström
Områdeschef Intern Service
Telefon: 070-298 92 20

Fackliga företrädare


Inger Ryström
Kommunal
Telefon: 010 – 442 94 18
Marie-Louise Reinhold
Vision
Mobil: 070-2117519
E-post: marie-louise.reinhold@majornalinne.goteborg.se

Dela annonsen

Dela på Facebook
Dela på LinkedIn
Dela på Twitter
Advertisements