Company: Nordic Retail Group
Location: Stockholm

Apply

Nordic Retail Group söker nu för Dysons räkning en driven Assisterande Store Manager som ska företräda Dyson på Mall of Scandinavia. Om du är en person som har ett intresse för tech, skönhet och innovation så är denna roll perfekt för dig!

Start: Juli (eller enligt överenskommelse)

Tjänstgöringsgrad: 100%


Om Dyson

Dyson grundades 1993 och är ett brittiskt teknik/innovationsföretag som är känt för design och tillverkare av bl.a. dammsugare, handtorkar, bladlösa fläktar och värmare. Dyson är nu en av de marknadsledarna för innovation inom sina kategorier, med verksamhet i över 72 länder över hela världen, inklusive den nordiska marknaden. Dyson har vuxit från en man och en idé till ett teknikföretag med över 3 000 ingenjörer över hela världen.

Dina arbetsuppgifter

I ditt ansvarsområde ligger det att hjälpa till med schemaläggning, orderbeställning, utbildningar och coaching av butikspersonal.

Vidare kommer du att säkerställa att kundens köpupplevelse optimeras och att kundens varumärke representeras på bästa möjliga vis.


Din Bakgrund:

  • Butikserfarenhet som butikschef, assisterande butikschef eller avdelningsledare
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning

Personliga egenskaper:

  • Du är en självgående, social och glad person som lätt kommer överens med andra människor
  • Du är utåtriktad och uttrycker dig väl både muntligt och i skrift i både svenska och engelska
  • Du har stort intresserad av tekniska produkter
  • Du är en bra säljare och är intresserad av marknadsföring/reklam


Övrigt

Anställningsform: I detta uppdrag kommer du bli anställd av Nordic Retail Group men utföra arbetet åt Dyson. Du kan eventuellt gå över till kunden om du är rätt person för jobbet.

Tjänsten är schemalagd främst på vardagar men helger samt kvällar förekommer i perioder.

Tjänsten beräknas tillsättas snarast därför sker intervjuer löpande så ansök snarast. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Frågor (ej ansökningar) om tjänsten kan ställas till: fooladi@nordicretailgroup.com


Om Nordic Retail Group

Nordic Retail Group är idag Nordens ledande expert inom bemanning, rekrytering och genomförande av säljdrivande aktiviteter. Vi grundades 1997 och finns idag lokalt representerade i alla 4 nordiska länder.

Nordic Retail Group har år efter år placerat sig på topplistor över Nordens snabbast växande företag. Vi har kunnat göra det eftersom vi hjälper våra kunder att lösa en av deras mest affärskritiska utmaningar: Hur de ska maximera sin försäljning. Vi vet att lösningen handlar om människor, konsten att attrahera rätt människor med rätt motivation och erfarenhet. Vi fokuserar alltid på att finna rätt person, inte bara att fylla en vakans. Genom det är vi med all tydlighet mer fokuserade på personer än funktioner. Vi strävar efter att vara en toppresterande arbetsgivare. Att attrahera, utveckla och uppskatta de bästa talangerna inom vårt område. Vi kallar det, Passion for People!

Besök gärna http://www.nordicretailgroup.com för mer information

Advertisements