Company: TDC
Location: København

Apply

Digital Marketing Manager


Digital profil med fokus på kunderejsen og digital optimering

Vil du være med til at sikre at mediebureauet leverer gennemarbejdede digitale medieplaner, som spiller sammen med de andre digitale aktiviteter og har den KPI for øje, som kampagnen skal opnå.


Om YouSee Digital Marketing

Du bliver en del af vores Digital Marketing Lab, som har ansvaret for vores digitale performance på tværs af alle de digitale kanaler. Vi er et team på fem, inklusiv dig selv, hvor meget af eksekveringen bliver drevet af teamet selv. Vi er inde i en spændende udvikling hvor det digitale fylder mere og mere, og vi håndterer kampagner på tværs af bredbånd, mobil og tv. Vi drives af stor nysgerrighed og ønsket om at skabe synlige resultater.


Hvem er du?

Vi søger en stærk teamplayer med erfaring indenfor Digital Medieplanlægning og gerne erfaring med det tekniske aspekt. Hvis du også har praktisk erfaring med Google Marketing Platform eller Google Ads er det et plus, da vi lige har taget håndteringen in-house.

Erfaring fra bureau med håndtering af medie- og kampagneplanlægning og programmatic eksekvering kan være en fordel i jobhåndteringen.

Du er glad for tal i form af kampagneanalyse og evaluering og har et drive/interesse inden for de digitale discipliner. Du researcher selv proaktivt indenfor dit felt og holder dig opdateret på markedet.

Derudover:

  • Kan du tænke omnichannel, og få det digitale til at spille ind i vores 360 graders kampagner
  • Kan du holde fokus på performance, evaluering og optimering til kampagneteamet
  • Kan du udvikle en digital marketing strategi i forhold til kunderejser og adfærd
  • Kan du komme med kreative inputs

Du har en HD, Cand.merc. eller lignende uddannelse inden for marketing og har ideelt set minimum 3-4 års erfaring fra et digital- eller mediebureau. Du har siddet som digital projektleder og/eller digital medieplanlægger, eller erfaring fra en digital stilling i en stor eller mellemstor virksomhed.

Har du direkte erfaring i tele- eller underholdningsbranchen, vil det være en fordel, men ikke et krav. Derudover, er det en fordel at have erfaring fra abonnementsbaserede virksomheder.


Had skal du lave?

Fokus er at tage et større ejerskab over eksekveringen og den performance aktiviteterne skaber både online, på telefonerne og i vores butikker.

Du vil blive facilitator mellem kampagneteamet og det digitale performance team i samspil med dine kollegaer i det digitale performance team.

Du sikrer at kampagne budskabet i det kreative spiller sammen med SEM teksterne og tester performance med de værktøjer vi stiller til rådighed – samtidig med at du har mulighed for at komme med dit indspark til landingsider og A/B teste på de hypoteser som måtte opstå.

Hos YouSee marketing har vi meget fokus på det digitale og på at skabe gode kunderejser på tværs af de forskellige medier vi anvender i kampagnerne. Vi kører store kampagner med højt tryk over længere perioder, kombineret med taktiske tiltag.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med fokus på det digitale og hvor vi har en struktur hvor man tager ansvar for egne opgaver, men samtidig har mulighed for sparring når det er nødvendigt.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Chapter Lead Jens Mathiesen tlf: 21129084

Ansøgningsfrist er den 09-06-19, men da vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at send din ansøgning afsted hurtigst muligt. Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb.

Ansøgningsfrist:

9. juni 2019

Kontaktperson:

Chapter lead, Jens Mathiesen, tlf: 21 12 90 84

Arbejdssted:

Teglholmsgade 1, København

Ansøgning:

Brug linket til venstre for at søge stillingen

Hos YouSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.

Advertisements