Company: Dustin
Location: Aarhus

Apply

Aarhus

Brænder du for at skabe mærkbare resultater, yde en god kundeservice og rådgivning og vil du gerne være en vigtig del af Dustin, hvor det handler om at ’Win as a team’? Har du erfaring med elektronisk samhandel i B2B sektoren, og har du interesse og viden om it-udstyr, services og trends? Hvis ja, er dette stedet og rollen for dig.


Du bliver en del af
den danske Large Corporate & Public (LCP)-afdeling, en større afdeling bestående af i alt 35 Field Sales, Inside Sales- og Salgsspecialister, som alle brænder for salg af IT til større virksomheder og offentlige institutioner.

Vi er ambitiøse og ønsker at være de bedste i markedet ved at udfordre og hjælpe kunden samt støtte og motivere hinanden i teamet.

Du vil referere til Head of Inside Sales, Kenneth Bojsen, som udtaler: “Jeg arbejder med et princip om at vores teams og de enkelte medarbejdere skal have mandat til at tage beslutninger, og vi lægger stor vægt på værdien af en effektiv og kompetent Inside Sales organisation. I Dustin arbejder vi kontinuerligt med at forbedre måden vi arbejder på, og det gøres bedst i de teams der i praksis arbejder med opgaverne.


Large, Corporate & Public i Dustin er en flad organisation, og en af vores styrker er at medarbejdere høj som lav, altid har mulighed for at sparre både med ledere og andre medarbejdere på tværs af organisationen.


Der er stor mulighed for at få sin stemme hørt i Dustin, og vi er altid aktivt på udkig efter de nye talenter i organisationen
.”


Som Customer Enablement Manager
bliver du hjørnestenen i vores samarbejde med kunderne, da du sikrer at kunden ”enables” i samhandlen med Dustin. Du kommer til at arbejde med e-handelskataloger, webopsætninger og vores forskellige støttesystemer, hvorved du sikrer at kunden altid har det bedste udgangspunkt for at få en god oplevelse af samarbejdet med Dustin.

Vores kunder i Large Corporate & Public segmentet arbejder med en meget høj grad af selvbetjening i den daglige handel. Dustin er allerede Nordeuropas største e-handelsaktør indenfor IT produkter og services i B2B segmentet, og vor ambition er naturligvis at accelerere den rejse yderligere, blandt andet ved fortsat at tilbyde de rigtige værktøjer til vores kunders brugere.

I samarbejde med dit team er det din opgave at yde en professionel rådgivning, med baggrund og indsigt i både kundens og Dustins IT systemer, og via individuel behovsafdækning af den enkelte kunde, tilrette og målrette stamdata, varekataloger, og prissætning så de er optimalt positioneret til at gøre kunden i stand til at handle effektivt både for Dustin og kunden.

Du arbejder med en fokuseret kundegruppe bestående af offentlige institutioner og større danske virksomheder.

Som en del af rollen har du daglig kontakt til kunder, danske såvel som nordiske kollegaer i bl.a. vores Integrations Team, vores procurement afdeling, vores Field og Inside sales samt vores mange nordiske funktioner.

Du kommer til at få en central rolle, da du er kundens samarbejdspartner i forbindelse med opstart af samhandlen, og dermed realiserer Dustins ambition om at løse kundernes it-udfordringer.


Primære arbejdsopgaver er:

  • Udarbejdelse og styring af e-handelskataloger for de største aftaler på det danske marked
  • Udarbejdelse og styring af web-varesortimenter til individuelle kunder
  • Styring af prisaftaler i Large Corporate & Public
  • Styring af kundernes setup, så Dustins unikke e-handelskoncept matcher kundernes individuelle behov.
  • Fokuseret samarbejde med branchens største producenter
  • Tæt dialog med kollegaer og specialister både i Danmark og i Norden om IT produkter og løsninger
  • Tæt dialog med vores Integration Team, som er specialister i EDI og Data integration