Company: Randstad
Location: Sollentuna

Apply

Beskrivning

Till läkemedelsföretaget Pfizers kontor i Sollentuna söker vi nu en Customer Brand Manager (Produktchef eller Marknadschef) som vill vidare inom läkemedelsbranschen. Detta är ett spännande uppdrag inom marknad där du får chans att arbeta inom ett stort och strategiskt viktigt satsningsområde på ett av världens största läkemedelsföretag där den stora drivkraften är att hjälpa människor till ett friskare och längre liv.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ansvara för att planering, genomförande samt uppföljning av de taktiska målen för de prioriterade produkterna inom läkemedelsområdet infektion. Du kommer att leda planering, genomförande och uppföljning av kundaktiviteter i ett tvärfunktionellt samarbete. Du kommer att arbetar med att maximera produktportföljens lönsamhet genom att fånga affärsmöjligheter, patientbehov och kundcentricitet med flerkanalskommunikation i fokus. Du kommer att stödja Portfolio Lead med framtagning av varumärkesstrategier, främst med hjälp av dina samlade insikter från kund och marknad.

Detta är ett konsultuppdrag på minst 6 månader, med god möjlighet till förlängning för rätt person. En möjlighet att få arbeta taktiskt och strategiskt med en prioriterad produktportfölj som står inför en nysatsning inom ett högst intressant område, sofistikerad antibiotika. Vill du vara med och starta upp re-brandingen inom detta segment? Är du den naturliga länken mellan strategi och marknad? Förmår du tänka strategiskt och översätta det till taktiska möjligheter? Då är det just dig vi söker!

Huvuduppgifter

 • Ansvara för att samla viktiga patienter och kunders insikter för att kunna bygga effektiva strategier och taktiker gentemot alla intressenter. (t.ex. HCP, betalare, expertgrupper, distriktsformuilärkommittéer och patienter).
 • Ansvara för utveckling och genomförande av marknadsmix för de prioriterade produkterna – inklusive planer för MCC-strategi, segmentering och inriktining.
 • Vara ansvarig för att driva ökad användning av digitala initiativ där det är tillämpligt för att optimera resursanvändning och öka försäljning.
 • Planera, genomfölra och följa upp kundaktiviteter i samarbete med KAM och andra kollegor för att maximera lönsamheten och uppnå mål.
 • Samarbeta korsfunktionellt med kommersiella, medicinska och andra funtkioner för att driva kommersiella möjligheter för prioriterade produkter.


Andra arbetsuppgifter

 • Identifiera och säkra viktiga affärsmöjligheter för portföljprodukter.
 • Ansvara för att fastställa klara och effektiva strategier, taktik och kommunikation för prioriterade produkter i syfte att uppnå uppsatta mål.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer

 • Vi ser gärna att du har erfarenhet av läkemedelsbranschen, specifikt meriterande är erfarenhet från området infektion.
 • Du har universitetsexamen inom marknad och/eller hälsovård.
  Certifierad inom LER och LIF.
 • Skriv ner de kunskaper, utbildning och kvalifikationer som krävs för jobbet. Dela upp krav och vad som är meriterande för att inte exkludera/skrämma bort bra kandidater.
 • Självgående, och kan uppvisa beprövade prestationer av betydande resultat.
 • Erfaren inom marknadsföring och försäljning inom läkemedelsindustrin, med beprövade analytiska färdigheter.
 • Kunnande inom strategisk och taktisk planering samt genomförande.
 • Affärsorienterad med ett naturligt driv att uppnå uppsatta mål.
 • Flexibel och snabbfotad. Du anpassar dig snabbt till förändring och visar på innovativ förmåga.
 • God förståelse för det nationella hälsovårdssystemet och viktiga inflytandepunkter.
 • Du har en stark förmåga att planera och prioritera.
 • Starka interpersonella, kommunikations- och nätverkskunskaper.
 • Flytande i både svenska och engelska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Tillträde till tjänsten är omgående, men som senast augusti 2019.

För information: Nina Westerberg, konsultchef, nina.westerberg@randstad.se

Advertisements