Company: Kockumation AB
Location: Malmö

Apply

Malmö

Kockumation AB är globalt verksamt inom den marina marknaden med varv och redare som kunder samt med vissa produkter även inom industri. Företaget har 150 anställda med huvudkontor i Malmö och dotterföretag i Kina, Ryssland, Storbritannien, Filippinerna och Schweiz. Bolaget designar, producerar och marknadsför högkvalitativa system och nischprodukter baserat på kärnkompetenserna akustik, mekatronik, automation och IT. Kockum Sonics ingår tillsammans med Polarmarine och Texon Automation samt Marine Alignment i företagsgruppen Kockumation AB.

För mer information om företaget läs mer på: http://www.kockumation.comVill du jobba i en internationell miljö i en roll med stora möjligheter att påverka din vardag och där du får chans att jobba med en spännande produktportfölj i stark tillväxt? ArbetsuppgifterSom Area Sales Manager kommer du ha ett kundansvar för kunder inom den marina sektorn. Kockumations marina produkter sitter bl a på tankers, kryssnings- och containerfartyg samt bilfärjor och handlar om t ex lastdatorer, nivåmätningsutrustning, spolkanoner, signalhorn och automationssystem. Du kommer att arbeta med både nykundsbearbetning och försäljning till befintliga kunder och möter t ex varv och rederier i din kundbearbetning.

Tjänsten innebär mycket relationsskapande arbete, men också administrativa delar som offertarbete och viss intern projektledning av kundprojekt. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Malmö och innebär ca 25% resande. Du rapporterar till Försäljnings- och Marknadschefen och du ingår i en mycket kompetent grupp med erfarna säljare som kommer stötta dig i din introduktion. KvalifikationerVi söker en affärsinriktad person med stort intresse för teknik.

Du har en god teknisk grund att stå på i form av en civilingenjörsexamen eller sjöbefälsexamen, i kombination med några års arbetslivserfarenhet inom den marina sektorn, eller närliggande tekniskt orienterad industri. Även om teknik ligger dig varmt om hjärtat tror vi också att det finns en kommersiell ådra i dig och ett intresse av att utvecklas inom relationsbaserad business-to-business-försäljning. Goda kunskaper i engelska och svenska är en förutsättning för att lyckas i rollen. Personliga egenskaper Vi söker dig med en utpräglad fixar-mentalitet.

En ”doer” som vill något och som besitter en prestigelös attityd. Du har t ex inga problem att be om hjälp och blotta din okunskap, eller hjälpa andra vid behov. Vad du vill är i det här fallet viktigare än vad du kan, och på Kockumation finns många kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Avgörande för att lyckas i rollen är en förmåga att bygga långvariga relationer och att skapa nätverk och prata med kontakter på olika nivåer.

Försäljningsprocesserna är emellanåt långa varför uthållighet och målmedvetenhet skapar framgång på sikt. Kockumation erbjuderKockumation står inför en spännande resa med flera nya produkter på gång. Marknadspotentialen för företagets system och produkter är betydande och du kommer att få vara med och utveckla nya kunder på en internationell marknad. Kockumation är en ledande aktör med varumärken och produkter i absolut teknisk framkant.

Lönsamheten är god och ägarbilden stabil. För rätt person kommer detta innebära stora möjligheter att påverka och göra skillnad och bidra till ökad tillväxt. Du kommer jobba i en fri roll tillsammans med hjälpsamma och extremt kunniga kollegor. Information och ansökanFör mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon på Inopto, tfn 0735-11 10 60.

Skicka personligt brev och CV till: career@inopto.se med rubriken ”Area Sales Manager – Kockumation”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående. Välkommen med din ansökan!

Advertisements