Company: Europeiska ERV
Location: Stockholm

Apply

Vill du bli en del av försäljningsteamet på Europeiska ERV, se hit!

Vi söker en Key Account Manager för den privata marknaden i Norden. Fokus på tjänsten kommer vara att bearbeta, utbilda och utveckla såväl befintlig som nya potentiella kunder på marknaden. Du kommer att ha ett nära samarbete med flera olika avdelningar inom ERV och vägen till affär är ett riktigt teamarbete. Du har tidigare erfarenhet från B2B och B2C och då gärna från resebranschen.

Som Key Account Manager inom Leisure/privatmarknad förväntas man även ha insikt och förståelse för de andra försäljningsenheterna vilka är Corporate (tjänsteresa och utlandsplacering) samt Affinity (gruppförsäkring kort och allrisk) för att vid kundbesök kunna presentera Europeiska ERV:s hela produktportfölj.

Som person är du en lagspelare med stort personligt driv. Du är kommunikativ och har en hög social förmåga. Du är självgående, ansvarstagande, förtroendeingivande och prestigelös. Vidare är du en skicklig förhandlare som brinner för jobbet och har förmåga att entusiasmera andra. Du trivs och triggas av att arbeta med mål och uppföljning och har förmågan att utifrån målet planera vad du behöver göra för att nå detta. Du är nyfiken och har en drivkraft att sätta dig in i och förstå kundens affär och utmaningar. Din utbildning ska vara relevant för rollen och får gärna vara av akademisk art. Dina kunder finns i hela Sverige varför det är viktigt att du är beredd på en hel del resor, ca: 6-8 resdagar per månad.

Då våra införsäljningsprocesser ibland är långa är det viktigt att du har tålamod kombinerat med förmågan att hitta vägar förbi de hinder som alltid dyker upp.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av de ledande aktörerna på reseförsäkringar erbjuder Europeiska ERV intressanta karriärmöjligheter för rätt person. Du kommer att få ett ntressant arbete i en utvecklande miljö med ett spännande ansvarsområde där du kommer att vara delaktig i att utveckla produkter och tjänster på en föränderlig marknad.

På Europeiska ERV finns det specialister inom juridik, IT, affärsutveckling, marknad, online m.m. som du kommer jobba tätt tillsammans med i de affärer du driver. Vi ingår i en europeisk koncern vilket gör att du även ibland kommer jobba tillsammans med kollegor i andra länder för att sätta ihop internationella lösningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sundbyberg, Stockholm. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Tillträde efter överenskommelse.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du via ansök knappen i annonsen.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-06-06.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Nina Vincent Rinman 070-9460874 eller nina.vincent@erv.se. Kontaktperson för lokala fackföreningen Forena är Pablo Canales 08-454 33 51 eller pablo.canales@erv.se

Välkommen!

Advertisements