Company: European Energy
Location: Søborg

Apply

Søborg

European Energy er en entreprenant virksomhed, der opfører vindmølleparker og solcelleanlæg. Vi bygger anlæg som senere sælges til energiselskaber og institutionelle investorer. Vores vind- og solparker giver ikke bare et fornuftigt afkast, men bidrager til at løse klimaudfordringerne. Vi udvikler projekter globalt, men med et fokus på de Europæiske markeder. Vores hovedkontor ligger i Søborg, hvor vi er 115 ansatte med 17 forskellige nationaliteter.
Med forankring i vores Finance team, som i dag består af 24 medarbejdere, vil du blive ansvarlig for vores ERP-system Navision. Du vil i tæt samarbejde med forretningen være driftsansvarlig og en aktiv spiller i udviklingsprojekter, der vedrører vores finansapplikationer. Din hverdag vil bestå i at sikre effektive og strømlinede processer og integrationer mellem vores ERP-system og andre systemer, herunder data warehouse løsninger.
Et job i vores Finance team giver dig en dynamisk hverdag med mulighed for at udvikle dig fagligt og menneskeligt. Du bliver en del af en virksomhed i vækst, der går efter at præstere de bedste resultater.

Ansvarsområder
 • Drift og udvikling af finansapplikationer herunder; Navision, HFM (Hyperion), Data Warehouse-løsninger & Batchflow
 • Supportering af ERP-Systemet
 • Sikre effektive og strømlinede processer og interfaces mellem vores ERP-system og andre IT systemer
 • Deltage i IT projekter der vedrører Finance
 • Undervisning af brugere
Din Profil
 • Du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling
 • Du har relevant videregående uddannelse indenfor IT eller økonomi
 • Du har et solidt kendskab til Navision
 • Du taler og skriver flydende engelsk
 • Du har erfaring med programmering i SQL
 • Du har gerne erfaring med en eller flere af følgende applikationer: HFM, Data Warehouse- løsninger & Batchflow
Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag i en international virksomhed. Du vil blive mødt med mange daglige udfordringer og afvekslende arbejdsopgaver, med tæt samarbejde til resten af økonomiafdelingen.
Rapportering: Du rapporterer til koncernens Head of Finance, Claus K. Laursen.
Beliggenhed: Søborg, Storkøbenhavn
Ansøgning: Send din ansøgning ved at trykke på ”Søg stillingen”-knappen til højre. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Mads Nygaard.
Advertisements