Company: Telenor
Location: København

Apply

Vil du være en del af en virksomhed, som sætter kunden i højsædet? Hvor du får lov til at tage masser af ansvar og arbejde med kommunikationsløsninger, der oprigtigt skaber værdi for dine kunder? Og vil du være en del af et velfungerende team, som gerne sparrer med hinanden? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så kunne du meget vel være vores nye kollega!
Du brænder for hele værdikæden i salg
Som Account Manager bliver du ansvarlig for en personlig portefølje af potentielle erhvervskunder samt en mindre portefølje af eksisterende erhvervskunder. I det daglige arbejde, vil der således være primær fokus på opsøgende salg, samtidig med udvikling af resultatskabende relationer til de eksisterende kunder. Kernen i begge dine ansvarsområder ligger i, at du forstår at arbejde med relationer både internt og eksternt, fra de gode kundemøder til feedback til eks. markeds- og produktafdelingen.
Konkrete opgaver, du løser vil f.eks. være at:
 • Skabe værdiskabende løsningssalg som bidrager til kundens forretning, herunder at forstå bindeleddet mellem vores produkter og kundens kommunikationsbehov – og den RETTE løsning
 • Bidrage til yderligere vækst ved opsøgende salg pr. telefon og møder hos kunden
 • Sikre, at kunden til stadighed har den rette løsning, dvs. genforhandle aftaler og afholde status- og opfølgningsmøder
 • Lave tilbud/udbud i tæt samarbejde med eksperter fra Market og Center of Excellence
Du vil få kontorplads på Frederikskaj, og Sjælland vil udgøre dit primære distrikt.
Er du nysgerrig på digitale løsninger og kan du få kunden med på rejsen?
Det er essentielt for succes i rollen, at du har en naturlig interesse for de produkter og løsninger, du sælger. Derudover er du fokuseret på at få ting til at ske, og ikke mindst drevet af et ønske om at vinde og er vedholdende – også når det er svært. Dette stærke drive kombinerer du med en fremragende evne til at netværke, hvorfor du også hurtigt evner at skabe langvarige og nære forhold til andre mennesker. Endvidere er du ikke bange for at udfordre den vante tankegang, og du trives med det ansvar, der ligger i at træffe de rette beslutninger, hurtigt.
Din vindende personlighed er det absolut vigtigste for os, og så håber vi, at du f.eks. også har/er:
 • Min. 3 års B2B erfaring med løsningssalg/salg af kommunikationsløsninger, gerne fra Telco, IT branchen eller anden virksomhed med salg af ydelser på abonnement
 • Solid interesse og forståelse for forretning og tekniske (digitale) løsninger
 • Solid erfaring med CRM-system, herunder f.eks. pipelinestyring og rapporteringsmuligheder
 • Erfaring med account management og opsøgende salg
 • Et netværk inden for vores segment er en fordel – men ikke et krav
 • Flydende i dansk og har solide engelsk kundskaber (mundtligt og skriftligt)
 • Superbruger i Excel, og office-pakken som helhed
Hvem er vi?
I stillingen refererer du til Salgschef for Business Medium Account Øst, Christian Jensen. Vi er en velfungerende salgsafdeling fordelt på 6 Account Managers på Sjælland. Vi arbejder tæt sammen, sparrer ofte – og hos os spiller humor en stor rolle i en spændende hverdag, hvor ambitionerne er høje.
Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef, MA Øst, Christian Jensen eller cjens@telenor.dk eller telefon +45 6050 6280.
Du er også meget velkommen til at søge stillingen via linket her på siden. Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 31. maj 2019.
Advertisements