Company: Bravura
Location: Stockholm, Stockholms län

Apply

Vill du göra framgångsrika affärer och skapa värde för företag och människor? Drivs du av utmaningar och att ständigt bli bättre? Här erbjuds du en flexibel tjänst med god löneutveckling.

Om företaget

Monsefi Marketing är ett modernt marknadsföringsbolag och har varit verksamma i sju år. De arbetar med att utveckla och förbättra deras klienters marknadspositioner med mätbara resultat. De erbjuder sina klienter marknadsföringstjänster. Monsefi Marketing expanderar stadigt sedan starten och blev under 2017 utnämnt till ett av Sveriges gasellföretag av dagens industri och årets superföretag av Veckans Affärer.
Läs mer: http://www.monsefi.com/

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager arbetar du med försäljning av digitala marknadsföringstjänster såsom sökordsoptimering samt annonsering på Google. Du kontaktar både nya samt befintliga kunder per telefon och fokus ligger främst på små och medelstora företag. Som Account Manager arbetar du mot tydliga mål, både individuella samt teambaserade. Monsefi marketing erbjuder sina kunder en värdeskapande produkt och erbjuder dig flexibel tjänst med en god löneutveckling efter dina prestationer.

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning
• Tidigare arbetslivserfarenhet från försäljning, exempelvis telefonbaserad försäljning alternativt kundservice innehållande merförsäljning
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
För att trivas i denna roll ser vi att du motiveras av tävlingar och vill framåt. Som person är du social och kommunikativ med stor förståelse för kunders olika behov. För att nå dina uppsatta mål behöver du vara driven och ha ett prestationsinriktat förhållningssätt till dina arbetsuppgifter och är inte den som ger sig i första taget. Vidare har du ett affärsmässigt tänk och skapar lösningar som resulterar i en lyckad affär.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Monsefi Marketing.
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön + provision
Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här
Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar .
Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Sökord: Account manager, säljare, innesäljare, innesälj, sälj, företagssäljare, telefonförsäljning, marketing, marknadsförsäljning