Company: Auto1.com
Location: Stockholm

Apply

Företagsbeskrivning
Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden!

Jobbeskrivning
Är du en driven säljare med stort kundfokus? Har du erfarenhet av B2B-försäljning? Vi söker nu en nytänkande och affärsinriktad Account Manager som vill bli en del av vårt drivna säljteam!

Din roll
I rollen som Account Manager arbetar du på ett spännande och snabbväxande bolag som revolutionerar bilindustrin gentemot bilåterförsäljare. Hos oss driver du självständigt hela säljprocessen mot både nya och befintliga företagskunder (B2B). Det innebär att du utvecklar och underhåller affärsrelationer, tar fram behovsanalyser för kund och agerar både säljare och rådgivare för våra företagskunder.

Tjänsten ligger på 40h/vecka med kontorstider. Fast grundlön + provision. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse

Din kompetens
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av försäljning, kundservice eller annan kundnära roll. Erfarenhet från B2B-försäljning är meriterande likväl som utbildning inom försäljning/ekonomi/fordon.

Personliga egenskaper
Vi tror att du har ett starkt inre driv och har ett genuint intresse för försäljning och affärsrelationer. För att lyckas i rollen måste du vara mål- och resultatinriktad och trivas att arbeta i högt tempo. Du är förtroendeingivande som person och försöker alltid hitta den bästa lösningen för kunden såväl internt. Har du ett fordonsintresse är detta meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Som Account Manager hos oss ingår du i ett team om 13 säljkollegor som ansvarar för att tillsammans uppnå och överträffa uppsatta försäljningsmål. Vi håller till i fina, ljusa lokaler i Alvik, Stockholm.

Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på Auto1 så därav erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.

Kontakt:
Emelie Sackemark
Manager Talent Acquisition
0763248019

Ytterligare information
säljare, sales, account manager, sales manager, sales representative, juniorsäljare, sales consultant, sälj konsult, innesälj, telefonförsäljning, B2B-säljare, B2B, företagssäljare, internetbranschen, start up.account manager, affärsutveckling, utesälj, utesäljare, fältsäljare