Company: MittMedia
Location: Falun

Apply

Falun

Fast

Nyfiken och driven account manager till Mittmedia
Genom ett samarbete mellan NENT Group Radio och Mittmedia har Mittmedia sedan augusti 2018 hand om den lokala annonsförsäljningen åt radiokanalerna Rix FM och Star FM. Nu söker Mittmedia en driven, framåtriktad och målmedveten account manager som vill arbeta med att sälja radioreklam till kunder i Dalarna.


Vad gör en account manager hos oss?

För oss handlar försäljning om att fungera som kundens ombud och vara beredd att gå hela vägen för att säkerställa att kundens investering ger effekt. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du är intresserad av marknaden och har förmåga att sätta dig in i kundernas behov, för att därigenom vinna kundernas förtroende och möta deras förväntningar. Du som söker får gärna ha erfarenhet av försäljning, men viktigaste av allt är en positiv inställning och ett inre driv, samt en förståelse för vilka kanaler som fungerar idag.

Som radiosäljare på Mittmedia/RIX FM och Star FM består dina huvudarbetsuppgifter av försäljning av traditionell radioreklam, webbradioreklam samt eventsponsring. Du sköter hela säljprocessen från att prospektera till att boka möten, genomföra dem, avtalsförhandla och göra avslut. Du har kundansvar med målet att maximera kundens investeringar samt att öka antalet köpande kunder.


Vad erbjuder vi?

För oss är varje dag en ny tävling! Vi firar våra segrar samtidigt som vi ständigt har en strävan om att bli bättre. Genom ett positivt och engagerat förhållningssätt är vi goda ambassadörer och lagspelare såväl internt som externt. Vi agerar som förebilder för våra kollegor genom att alltid vara professionella, lyhörda och entusiastiska. Vi i teamet är inte rädda för att rycka in när någon av kollegorna behöver hjälp och vi brinner för att hitta nya sätt att nå kundernas hjärtan.

Vi erbjuder stor frihet att påverka arbetsdagen samtidigt som vi förväntar oss hög leverans. Vi har högt i tak och älskar att ha kul på jobbet.


Vi vill träffa dig!

Du behöver besitta en stor portion driv, mod, kreativitet, ödmjukhet och en positiv inställning till nya utmaningar. Du har förmågan att tänka nytt och vi ser framför oss att du antagligen är en riktig tävlingsmänniska och har en vinnarskalle. Såklart är du också självgående och en person som är stolt över att få saker genomförda från start till mål.

Blir du taggad av att vara med och skapa en framgångsrik kultur och nyfiken på vad tjänsten som account manager innebär? Då vill vi träffa dig!


Placeringsort

Falun


Om tjänsten

Anställningsform: Provanställning 6 månader
Tillträde: Omgående
Krav: Körkort


Ansökan

Urvalet sker löpande men sista ansökningsdag är 15 maj

Advertisements