Company: SEB
Location: Stockholm

Apply

Stockholm

SEB söker en Team Manager till ett av teamen inom Data Collection och Corporate Functions & International Sites. Inom Data Collection säkerställer vi dagliga leveranser av bankens finansiella data med inmatning från över 100 filer inom affärssystemen. Denna roll innebär en stor möjlighet att vara med och addera värde till själva kärnan inom SEB!


Om tjänsten

Som Team Manager ansvarar du för dina anställda och de dagliga leveranserna av information. Du behöver säkerställa kontinuiteten i de affärskritiska leveranserna och samtidigt vara med och introducera nya tekniker/teknologier och arbetssätt. En viktig det i arbetet är att leda gruppen genom en arkitekturiell transformation för att skapa nästa generation av finansiella lösningar.

Du blir en av medlemmarna i Data Collection and Reporting & Analytics ledningsgrupp med placering i Stockholm. BIW är främst byggt i Mainframe teknologi och teamet består idag av 17 medarbetare, alla med placering på kontoret i Arenastaden i Solna. Vårt områdes leveransflöde är uppdelat mellan Stockholm och Vilnius och du kommer interagera med kollegor med olika kompetenser och bakgrund, men vi delar alla samma gemensamma mål.


Vem är du?

För att lyckas i rollen som gruppchef behöver du leda, inspirera och utmana gruppen att nå våra mål. Du har dokumenterad ledarerfarenhet från IT-utveckling i en komplex, affärskritisk och utmanande miljö. Du är en engagerad ledare med förmåga att bygga förtroende, attrahera och utveckla medarbetare. Du har ett intresse i mjukvaruutveckling och underhåll och tycker om att ta en aktiv roll i vår förändringsagenda framåt.


Läs mer om hur det är att arbeta på SEB
http://www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.


Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.


Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar SEB med Paxton. För frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsulterna Åsa Granqvist, 0760-45 60 16 alternativt Staffan Heidenberg, 0708-59 33 98. Ansöker gör du genom att gå in på följande länk: länk till SEB´s annons, och bifoga din CV och ett personligt brev.

Vi intervjuar kandidater löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2019-05-26.