Company: Innovative Sales
Location: Stockholm

Apply

Driven ledare med hög integritet – Är det du? Vi söker nu en säljchef till vår telemarketing-avdelning.


OM TJÄNSTEN

Som försäljningschef / Sales Manager över din avdelning ansvarar du för att driva försäljningen framåt och har fullt personalansvar över ditt team. Du coachar, leder, inspirerar och stöttar – Vår övertygelse är att en bra ledare förstår att innebörden i att gruppen lyckas är att man själv lyckas.

Du kommer arbeta på vårt kontor i Stadshagen och kommer även driva din egna försäljning.


Omfattning:
Heltidstjänst


Krav för denna tjänst är tidigare erfarenhet av försäljning samt en ledande position.


OM DIG – ERFARENHETER OCH EGENSKAPER

Vi söker dig med stort engagemang och som är kommunikativ, tydlig lyhörd och alltid strävar efter framgång. Du är väldigt initiativrik, en naturlig ledarroll och kan arbeta bra i grupp samt självständigt. Du är resultatorienterad och trivs med att ha många bollar i luften.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har erfarenhet av försäljning samt att du haft en ledande position sedan tidigare så du är van vid denna typen av yrke.


Vad erbjuder vi?

  • Fast lön (Enligt överenskommelse) + provision + bonusar
  • Produktutbildning
  • Förmånliga villkor


Arbetstider:
Måndag – Fredag, 10.00 – 19.00


INNOVATIVE SALES
grundades för att kunna erbjuda något nytt på marknaden – framtidens försäljningsbolag. Detta är ett företag som är grundat av säljare, för säljare vilket innebär att samtliga som arbetar på bolaget har en bakgrund inom försäljningsbranschen. Denna kunskapsbas används dagligen för att forma framtidens säljare.

Bolaget är specialiserade inom fyra huvudområden: Fältförsäljning, telefonförsäljning, eventförsäljning och business to business där fokus ligger på att hjälpa uppdragsgivare inom olika branscher.


ANSÖKAN

Denna tjänst kommer tillsättas inom en snar framtid och urval kommer att ske löpande och därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Denna rekryteringsprocess kommer att skötas av HR-chef Katarina Diaz och grundaren och VD på bolaget Dariush Hosseinian.

För en möjlighet till att få komma på intervju skicka gärna in en ansökan med CV samt personligt brev.

Advertisements