Company: Estée Lauder
Location: Helsingborg

Apply

Retail manager


Vill du leda en M
•A•C butik/disk och representera varumärkets värderingar? Är du redo att ta dig an utmaningen att driva ett starkt och unikt varumärke? Kan du skapa de bästa förutsättningarna för framgång för dina anställda och butiken/disken? Är du vår perfekta kandidat?!?


All ages, All races, All genders
Populariteten för M•A•C’s varumärke har vuxit fram genom ett gott rykte från makeup artister, modeller, fotografer och journalister runt om i världen. M•A•C finns i mer än 79 länder och territorier. M•A•C riktar sig till All Ages, All Races, All Genders. M•A•C är känt för sina många pigment och erbjuder produkter till både professionella makeup artister och konsumenter. I vårt breda sortiment finns produkter i massvis av färger, fransar, borstar, penslar, hudvård, baser och accessoarer.


Lägg grunden för en exceptionell kundupplevelse

Som en M•A•C retail manager är de du som leder och sköter om din butik eller disk. Samtidigt som du samarbetar med vårt träningsteam och ser till att dina anställda växer inom företaget. Du coachar, guidar och hjälper dina kreativa artister att nå sin fulla potential. Detta leder till en miljö där kunden får en unik sminkupplevelse som vi är kända för.


Tillsammans sätter vi tydliga mål

Vi vill att du klarar av allt ifrån inventeringar, personalplanering, budgeter och rapporteringar. På M•A•C kommer vi se till att du i förväg får en grundlig introduktion om företagets värderingar och affärsverksamhet. Detta ger dig en trygg startpunkt att driva din butik/disk till dess fulla potential. Under året kommer du att träffa dina retail maneger kollegor runt om i Sverige för att gå igenom strategier, utmaningar och dela inspiration.


Kompetent och inspirerande ledare

Du kommer att leda ett distinkt koncept med ett starkt DNA. Du behöver inte vara makeup artist, men det är fördel om du känner till vårt varumärke och är passionerad inom vår bransch. Dessutom:

Är du en begåvad ledare som kan hantera många bollar I luften.

  • Har erfarenhet inom skönhetsbranschen är en fördel, dock erfarenhet inom försäljning, service och ledarskap är ett krav.
  • Du är driven och insiktsfull i den dagliga hanteringen av din butik/disk
  • Du talar och skriver på svenska och engelska. Du är öppen för självutveckling, feedback och nya strategier och metoder.

Positionen är ett vikariat på 75%


Platser:
Åhléns Helsingborg Kullagatan

Intresserad?

Skicka CV och ditt ansökningsbrev via länken nedan så fort som möjligt. Skriva gärna vad som motiverar dig, varför du söker och varför du är perfekt för jobbet som Retail Manager.

Vi ser fram emot att höra får dig!