Company: ATG
Location: Stockholm

Apply

Stockholm

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – och det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt.
I dag är vi närmare 350 personer som arbetar på ATG – och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.

Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse – häng med!


Release and Integration manager – IT Operations

ATG is rapidly moving into an agile and fast way of delivering features to our customers. With 100+ developers, new product areas and the world’s most exiting, fair and smooth gaming experience we need to strengthen Operations abilities to handle frequent and parallel production deployments.

We are currently looking for a person, who in close collaboration with our Change manager, Solution area manager and Operations teams, will assure speed and quality in our release and deploy processes.


As a Release manager, daily activities consist of:

 • Quality control of release documentation
 • Release planning and scheduling
 • Communication with stakeholders
 • Drive of process and tool improvements

As an Integration manager, daily activities consist of:

 • Technical coordination between application and infrastructure teams.
 • Support application teams in RFC and release documentation to assure quality before handing over to Release or Change managers.

To be successful in these roles we believe that you have:

 • Experience of continuous release/deploy and integration.
 • Experience and understanding from both agile development and more traditional waterfall methodologies.
 • Solid knowledge of ITIL.
 • Project management skills.
 • Broad technical understanding.

Personal capabilities:

 • Excellent collaboration ability.
 • Positive attitude.
 • Communicative skills both written and spoken in Swedish and English.

For more information about the role or the process, you are welcome to contact Daniel Santikos, Head of IT Operations, daniel.santikos@atg.se or Tomas Ehrngren, Manager Talent Acquisition, tomas.ehrngren@atg.se