Company: Perido AB
Location: Stockholm, Stockholms län

Apply

Vill du hjälpa ett växande bolag ta nästa steg på marknaden? Hur låter det att skapa engagemang på arbetsplatsen samtidigt som du träffar kunder och främjar affärsutvecklingen? Brinner du för både ledarskap och sälj? I tjänsten vi annonserar nedanför behöver du inte välja bara en av dem!

Beskrivning

Perido söker nu en Operations Manager till vår kund, en tjänsteleverantör inom bank och finans. Vår kund är den dominerande leverantören i Norden och Baltikum och denna tjänst är belägen på företagets fräscha kontor mitt i centrala Stockholm.

Som Operations Manager är du handlingskraftig och strävar mot att utveckla organisationen. Du har ett övergripande resultatansvar och arbetar aktivt med företagets utveckling för att ta bolaget till nästa mognadsfas. Vid din sida har du företagets engagerade och kunniga ägare som gärna agerar bollplank när du behöver dem. Du arbetar aktivt med ditt ledarskap och är en naturlig förebild som har förmågan att inspirera och motivera personer i din omgivning. Du driver den dagliga driften i organisationen och ser till att dina kollegor har rätt förutsättningar för att bli bäst på just sitt område. Vi söker dig som är kommunikativ och sporras av att träffa kunder och främja försäljningen.

För att lyckas i rollen söker vi dig som med en entreprenöriell anda är hands on i allt du tar dig an! Du är ansvarsfull, har integritet och stimuleras av att uppnå resultat. Saker som kan bli gjorda imorgon, gör du idag, och du ser till att din idé inte stannar på tankefasen. Som du redan förstått söker vi dig som är driven, men minst lika viktigt är att du är en naturlig förebild och har förmågan att inspirera och motivera andra i din omgivning. Du har förmågan att skapa goda relationer, har lätt att prioritera och tycker om att leda och fördela arbete. Vi ser gärna att du som söker är insatt i IT-utveckling och tycker det är viktigt och roligt!

Är du redo att ta dig an detta uppdrag? Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Kravprofil

  • Relevant högskoleutbildning
  • Erfarenhet av affärsutveckling/försäljning
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare konsultuppdrag där 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.  

Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 48 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30984 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se

 

Sökord: operativ chef, operations manager, chef,