Company: Eniro
Location: Kista

Apply

Kista

Är du vår nya Senior Campaign Manager med erfarenhet av att ta fram och genomföra säljdrivande kampanjer? Vill du arbeta i en organisation präglad av innovation och engagemang och med den fasta övertygelsen att vi ska hjälpa våra kunder att växa?
Om rollen
Som Senior Campaign Manager ansvarar du för att ta fram strategier och digitala lösningar för våra kunder som annonserar via Google Ads kanaler. Det innefattar traditionella sökannonser, re-marketing, display, Google Shopping, Youtube m.m. Rollen är självständig och passar dig som både gillar eget ansvar och att vara en del av ett sammansvetsat team som stöttar och bollar idéer med varandra. I det operativa arbetet ingår både att ta fram, presentera och utföra digitala strategier tillsammans med våra kunder. Vi har alltid kundens behov i fokus och satsar på att leverera kvalitativa och långsiktiga resultat.
Dina övergripande ansvarsområden kommer att vara:
 • Optimera kampanjer mot uppsatta KPI-mål för maximal ROI
 • Hantera, planera och optimera kontostruktur (Google Ads)
 • Skapa och uppdatera annonser/kampanjer med relevanta sökord
 • Löpande sökords-/beteendeanalyser
 • Ansvara för rapportering, kostnadskontroll, analys av utfall och resultat
 • Ansvara för A/B-testning för optimering
 • Hitta kreativa lösningar för att optimera försäljningen av SEM-trafik
 • Viss teknisk problemlösning
 • Teknisk support och stöd till säljavdelning och kunder
Kvalifikationer
 • Minst tre års erfarenhet av SEM/Ads (certifikat i Google Ads)
 • Minst tre års erfarenhet av Google Analytics (gärna certifikat)
 • Erfarenhet av Googles övriga produktutbud för annonsering (Display marketing, remarketing, video marketing, Gmail sponsored promotions etc.)
 • Goda språkkunskaper i svenska samt att du är duktig på att uttrycka dig väl i tal och skrift
 • Meriterande med en universitetsutbildning inom marknadsföring, teknik eller liknande
Om dig
Som person är du driven, nyfiken och målmedveten och tar dig an dina arbetsuppgifter med stort ansvar. Då du kommer ha mycket kontakt med olika personer inom bolaget som exempelvis säljare, kunder och tekniker är det viktigt att du är en skicklig kommunikatör med en känsla för service och problemlösning. Vidare har du ett stort intresse för onlineförsäljning och resultatdriven onlinemarkandsföring och du håller dig gärna uppdaterad om vad som händer på marknaden. Då det mesta inom den digitala världen är mätbart med siffror och statistik är det även viktigt att du är analytisk och noggrann.
Vad erbjuder vi på Eniro?
Vi erbjuder dig möjligheten att få driva förändring och utveckling i en av de starkast växande framtidsbranscherna. På Eniro hjälper vi små och medelstora företag med att marknadsföra sig digitalt. Det innebär att du kommer få arbeta med de senaste produkterna och verktygen inom digital marknadsföring – som exempelvis Google, Facebook, Matchcraft, Mono och Yext. Ett perfekt tillfälle för dig som har siktet inställt på en karriär online. Hos oss bygger du kompetenser som har en stor efterfrågan på såväl den svenska och utländska marknaden.
Vidare erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal, konkurrenskraftig lön och en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi är en lärande organisation som ständigt ser till att våra medarbetare utvecklas, med fokus på bl.a. försäljning, marknadsföring och produktkunskap beroende på intresse.
Rollen är placerad i Stockholm på vårt huvudkontor mitt i Kista och du kommer att rapportera till Team Manager Parter Production, Christina Fredriksson. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor om rollen och/eller uppdraget nås Christina på 070 230 85 35 samt christina.fredriksson@eniro.com