Company: Alfa Laval
Location: Lund

Apply

Lund

Introduction

Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker passionerad medarbetare till Intern Service.
Så, vad ska du göra idag?

Intern Service innehåller flera funktioner såsom reception/växel, vaktmästeri, ritningshantering, kontorsförråd, klädförråd samt posthantering. Vårt mål är att supportera och addera värde för våra interna kunder på ett effektivt och proaktivt sätt. Vi söker en kollega som har flexibiliteten att arbeta med ritningshantering men vid behov även kunna vara behjälplig i övriga delar av verksamheten.

Who you are

Om jobbet
På vårt service center kommer du till största del att arbeta med att digitalisera ritningar och katalogisera dem samt skicka ut dem till beställarna. Du ska även vara behjälplig med andra uppgifter på avdelningen samt administrativa uppgifter.

Vem är du?
Vi söker dig som har en känsla för service och trivs i en sådan roll. Du har en positiv inställning och är van vid att ta egna initiativ. Du är flexibel, strukturerad och trivs i en självständig roll, men jobbar även bra i team med andra.

Vad du kan
Du är lösningsfokuserad och praktiskt lagd. Du är van vid att arbeta med datorer och att söka efter information samt har goda kunskaper i Office-paketet.
Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Har du tidigare arbetat med internservice är detta meriterande.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten
Lars Fält, Team Manager, 0709 78 73 69
Ragnhild Falkenhaug, HR Partner, 0730 81 01 90

Facklig information
Bror Garcia Lantz, Unionen 046 36 69 85

Välkommen med din ansökan senast 31 maj 2019.

What about the job

What you know

Contact details

Add video (URL link and text only)