Company: Vizzit International AB
Location: Stockholm, Stockholms län 11346

Apply

Vi på Vizzit står inför en spännande expansion där vi i samband med utvecklingen av framtidens AI-inspirerade lösningar också tar in nytt kapital i bolaget. Som ett led i denna tillväxt söker vi nu en affärsorienterad Key Account Manager till vårt kontor i Stockholm med fokus på att både utveckla våra befintliga kunder och samtidigt bygga nya relationer.  

Arbetsuppgifter

I rollen som Key Account Manager på Vizzit kommer du att bearbeta befintliga kunder och hantera uppföljning av deras behov och önskemål. Du kommer fungera som kommersiellt ansvarig för kundleveranser och du kommer vara delaktig i t.ex. utbildning och upplärning av kunden. Vidare kommer du även att ansvara för att bearbeta nya kunder och driva våra säljprocesser från ax till limpa. Tillsammans med VD kommer du också utveckla och genomföra Vizzits övergripande marknads- och försäljningsarbete, vilket förutom traditionellt försäljningsarbete kan innebära genomföra olika seminarier, ansvara för digital marknadsföring och bygga upp nya leadkanaler. 

Ditt fokus är customer success; när det går bra för kunden, går det bra för oss. Vissa delar av din arbetsdag kommer bestå av självständigt arbete, men dina kollegor finns alltid nära till hands, precis som du finns där för dem. På Vizzit står du aldrig ensam.

Kvalifikationer

  • Utbildning på gymnasial eller högskolenivå.
  • Tidigare erfarnhet av B2B-försäljning.
  • Förmåga att sälja utifrån kunders behov och agera rådgivande mot kund.
  • Förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Har du tidigare erfarenhet av webb eller systemförsäljning är det meriterande men inget krav. 

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att arbeta rådgivande och projektledande i din säljroll. Du är kvalitetsmedveten och långsiktig i kundrelationen och du motiveras av att både utveckla befintliga kunder som att också bearbeta nya potentiella kunder. Du är bra på att lyssna och bra på att förklara komplexa samband för andra och du har lätt för att skapa förtroende. Du trivs att arbeta i ett litet entreprenöriellt bolag och du har hög potential och förmåga att växa med ansvaret i bolaget. 

Vizzit erbjuder

  • Mycket goda möjligheter att utvecklas inom bolaget och ta ett allt större ansvar i snabbväxande bolag.
  • Entreprenöriellt och dynamiskt företag där du kommer ha en nyckelroll. 
  • Vi har nöjda och välkända kunder över hela Sverige. 
  • Möjlighet till partnerskap på sikt för rätt person.

Hur ansöker jag till tjänsten?
I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget Express Rekrytering. Enklast ansöker du via ansökningslänken där du kan bifoga ditt CV och kort motivera varför just du söker tjänsten. Du kan också skicka din ansökan direkt till dennis.skuthalla@express.se Eventuella frågor angående tjänsten kan tas med Rekryteringskonsult Dennis Skuthälla på 070-197 02 94

Sedan starten har vi på Vizzit specialiserat oss på att utveckla olika typer statistik- och analysverktyg för externa webbplatser och intranät. Förutom våra produkter erbjuder vi även konsult- och utbildningstjänster och vi satsar hela tiden på att bygga långsiktiga affärsrelationer med våra kunder. Nästa generation av applikationer utvecklas just nu av vårt utvecklingsteam – spännande AI-inspirerade lösningar som inte hade varit möjliga för några år sedan!

Nyckelord: Sales, IT, IT & Data, Key Account Manager, CX, Affärsutveckling, Webanalysering, Webanalyseringsverktyg, Customer Success, Försäljning, KAM, Account Manager, Projektledare, Säljare

Advertisements