Company: Rototilt Group
Location: Vindeln

Apply

Vindeln

Rototilt är världsledande tillverkare av tiltrotatorer, styrsystem och tillbehör för entreprenadmaskiner. Vi är ett företag i tillväxt som ser ljust på framtiden med spännande utmaningar och möjligheter. Vårt hjärta och ursprung finns i Vindeln, men vi har världen som arbetsfält


Vår vision är lika enkel som självklar- Rototilt
® på varje grävmaskin

Har du passion för försäljning och teknik, är en utåtriktad och resultatinriktad person som gillar att möta kunder och tala om tekniska produkter? Vi kan erbjuda en intressant och omväxlande utmaning på ett spännande företag i tillväxt.


Vi söker
en distriktsansvarig Key Account Manager i region Västra Götaland och Skåne. Du kommer att arbeta med ett ledande varumärke inom gräv- och anläggningsmaskiner och kunderna utgörs i första hand av de etablerade återförsäljarna av grävmaskiner i Sverige.


Som vår Key Account Manager
bearbetar du aktivt nyckelpersoner inom maskinhandel med starka produkterbjudande i portföljen. Du har ansvar för att avtal blir rätt, hitta och utveckla nya affärer samt upprätthålla och vårda de redan etablerade kundrelationerna. Säljprocesserna kan vara både korta och långa, små och större kundprojekt. Ett aktivt marknadsarbete innebär att du är en självklar säljprofil vid mässor, kundvisningar och demoaktiviteter. Resande är en naturlig del i ditt arbete.

Som person vill vi att du är driven och uthållig och med lätthet skapar och underhåller relationer. Du inger förtroende och ditt kundfokus är tydligt, du strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för kunden. För att du ska trivas med arbetet är det viktigt med ett starkt intresse för att sälja ett tekniskt avancerat produkterbjudande till professionella köpare.


Vi ser gärna
att du har erfarenhet från försäljning av tekniskt avancerade produkter till återförsäljare eller entreprenadsektorn. Du har en utbildningsbakgrund inom teknikområdet, gärna med påbyggnad inom ekonomi eller mekanik eller motsvarande erfarenhet av branschen som säljare eller servicetekniker.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

Vill du veta mer, kontakta vår Försäljningschef Markus Olofsson, 0706978173