Company: Lemvigh-Müller A/S
Location: Herlev

Apply

Herlev

Fast

Salg af et bredt produktprogram inden for rustfrit stålVi søger nu en dygtig intern sælger med udpræget hunter-gen til at indgå i et dedikeret salgsteam af interne og eksterne KAM-sælgere

Som intern sælger bliver dit ansvar at understøtte salget af hovedsageligt rustfrit stål samt være backup for de eksterne og supportere kompetencecenterets kunder.

Dine primære opgaver bliver bl.a.

Salg og support til kunder, primært via telefon og mail

Tilbudsgivning samt skarp salgsopfølgning

Ordrebehandling

Behovsafdække vores eksisterende såvel som nye potentielle kunder

Tænke løsningorienteret med vores kunder

Backup for eksterne sælgere og sikre effektivt samarbejde på tværs af organisationen

Deltage i kunderelaterede opgaver og projekter

Evt. arbejde med konsignationslager.

At forstå at en intern rolle er vigtig i forhold til kunderne.

Du bidrager til opnåelse af teamets salgsbudget, du medvirker til at udvikle salget med din faglige viden og erfaringer, og du sikrer et højt serviceniveau samt et effektivt samarbejde både eksternt og internt.

Erfaren intern sælger med lysten og drivet til at gøre en forskel i en omskiftelige og spændende salgsverden

Du har en relevant faglig uddannelse og en solid erfaring med internt salg gerne indenfor metalbranchen. Det vigtigste er, at du er ’købmand’ af natur og har engagementet til at yde en høj service for vores kunder og er indstillet på at lære en evt. ny spændende salgsverden at kende.

Du er en erfaren bruger af IT, herunder MS Office, Salesforce og SAP, eller et tilsvarende ERP-system. Det er nødvendigt, at du behersker engelsk på minimum basisniveau.

Du får en meget bred kontaktflade internt og eksternt, og det er derfor vigtigt, at du er udadvendt, kan lide at kommunikere, og at du trives i en dynamisk hverdag, hvor to dage sjældent er ens. Din arbejdsstil er struktureret, omhyggelig og målrettet. Som person har du en god portion humor, ser forandringer som en mulighed, og har en konstruktiv indstilling til dagens udfordringer.

Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Allan Wehner på telefon 3695 5523 eller 3066 3081. Send os din ansøgning og dit CV via ’Søg stillingen’ allerede i dag. Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige. Ansøgninger bliver vurderet og behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sådan ansøger du

Ansøg her