Company: Randstad
Location: Stockholm, Stockholms län

Apply

Trivs du i en kundnära roll där du får ge stöd och rådgivning gällande HR-frågor och system? Då kanske det är just dig vi söker!

HR Manager AB behöver nu stärka upp sitt kontor i Stockholm med ytterligare en implementeringskonsult.

I rollen som Implementeringskonsult stödjer du nya kunder vid implementeringsprocessen och befintliga kunder i en kontinuerlig utvecklingsprocess för att effektivisera arbetsrutiner och höja utnyttjandegraden av systemet. Stort fokus läggs på service, support, kompetens och utveckling.

Rollen är bred med stora kontaktytor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • medverka vid implementering ute hos kund
  • hjälpa kunden att använda systemet
  • ansvarar för kontinuerlig utveckling, arrangerar work shops hos kunder och håller förbättringsmöten
  • i vissa förekommande fall vara med vid behovsanalys ute hos kund
  • ansvar för ett antal kunder

I rollen ingår att ha ett affärsmässigt tänk, vara rådgivande, se affärsmöjligheter och vidareutveckla kunden.

Uppdragsgivare: HR Manager AB

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 29 maj 2019

Kvalifikationer:

Vi söker dig med en akademisk examen från personalprogrammet eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet från en rådgivande roll. Förslagsvis på en HR-avdelning eller HR-supportfunktion. För att lyckas i rollen har du god förståelse för HR terminologin, processer och HR kopplat till systemen. Har du ansvarat eller varit delaktig vid en implementering av ett system är detta starkt meriterande.

Som person är du analytisk, affärsmässig och självgående. Du är kommunikativ, förtroendeingivande och har god förmåga att lyssna in kundens behov. Rollen förutsätter ett lösningsfokuserat tänk.

I denna rekrytering samarbetar HR Manager med oss på Randstad. Vid frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Eva Wallin 0733-43 41 28. Skicka gärna in din ansökan omgående, då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 29 maj. Tjänsten kan dock komma att tillsättas före detta datum.

Välkommen med din ansökan redan idag!

HR Manager AS bildades 2003 av specialister inom HR och rekrytering. Företaget har sedan starten haft en jämn tillväxt, och ökat sin omsättning med i snitt 20% per år. HR Manager är Nordens ledande leverantör av moderna HR- och rekryteringssystem. Huvudkontoret är placerat i Oslo med dotterbolag i Sverige, Danmark och Indien. I december 2018 fick HR-Manager nya ägare, och i samband med det inleddes också en fusion med Webcruiter, en norsk leverantör av rekryteringssystem. Tillsammans är de över 90 anställda i Norden och har en ledande position i såväl privat-som offentlig sektor. www.hr-manager.se

Advertisements