Company: Oak Consulting
Location: Örebro

Apply

Fast

Som Finance Manager kommer du ha en central och ansvarsfull roll för att vi skall lyckas med bolagets målsättning.

Rollen som Finance Manager är omväxlande och bred. Du arbetar med budget, analyser, avtal samt rapportering till koncernen. Du ansvarar givetvis för företagets redovisning och måste därför vara insatt i svensk lagstiftning. Du leder ekonomiarbetet, utvecklar bolaget ekonomistyrning och ser till att rutiner för de interna kontrollsystemen skapas och efterlevs. Du säkerställer också att företagets ekonomiska mål och vision tydliggörs internt och stödjer företagets ägare och chefer i den ekonomiska uppföljningen. Även likviditetsplanering

I din roll som Finance Manager är du en del av ledningsteamet. Då bolaget är i en ”start-up” fas behöver vi dig som har både en strategisk och operativ förmåga att tillsammans med övriga i ledningsteamet lägga grunden för hur vi som bolag skall uppfattas. Du måste kunna växla mellan att ha koll på detaljerna och att se de stora penseldragen.
I ditt ansvar ligger också att bygga upp de dagliga rutinerna som ligger till grund för ditt arbete.

Du rapporterar till CFO i Finland.

Vi söker dig som är högskole- alternativt civilekonom och som har arbetat några år inom liknande tjänst. Tänkbar bakgrund är att du har jobbat några år som ekonomichef gärna i ett mindre bolag där du är van att jobba självständigt och med hela ekonomispectrat. Har du erfarenhet av att jobba med ett företag i tillväxt är det meriterande.

Som person måste du vara engagerad, positiv, prestigelös och du stimuleras av att vara med på en utvecklingsresa. Du måste klara av att jobba i en miljö där allt inte är tillrättalagt utan se det som en möjlighet att få vara med och skapa ett bolag tillsammans med andra kollegor. Lösningsfokuserad och ansvarskännande är viktiga egenskaper för att trivas med oss och för att göra ett gott jobb. Vi vill att du är nyfiken och kreativ – inget är omöjligt och det nästan omöjliga är spännande, dvs du har en ”hands-on” attityd.

Resor förekommer men är ingen betydande del av arbetsåret. Arbetsbelastningen kan variera. Du behöver vara beredd på att jobba mycket ibland, men du accepterar att det är lugnare i andra perioder. Vi arbetar i en hållbarhetsbransch så vi hyllar också principen med Hållbara medarbetare.

Vi samarbetar i denna rekrytering till Oak Consulting. Har du frågor eller funderingar om tjänsten kontaktar du;
Helena Fiedler tel 070-5919033 alt e-mail helena.fiedler@oakconsulting.se

Sista ansökningsdagen är den 6 juni men vi vill gärna ha din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.