Company: Solar Sverige AB
Location: Växjö

Apply

Vi rekryterar nu-kör-vi-så-det-ryker-Account Manager Industri OEM
Drivs du av att utmana och skapa nya insikter hos dina kunder? Har du förmågan att skapa långsiktiga affärsrelationer? Fokuserar du på optimering av kundens verksamhet i din försäljing? Om du dessutom har kompetens och förståelse inom produktsegmentet Industri OEM kan du vara vår nya Account Manager inom vårt affärsområde Industri.

Du blir en del av ett engagerat och skickligt team som finns placerade runtom i Sverige. Vår nya medarbetare kommer att utgå från vårt säljkontor i Jönköping, Växjö eller närliggande ort.

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VVS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Personlig utveckling värderar vi högt Du har möjlighet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö.. Vi är övertygade om att vi är Stronger Together genom att tillsammans skapa en dynamisk miljö och kontinuerligt arbeta för att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter.

Fokusområden

 • Driva professionella säljaktiviteter inom ditt område och tillhandahålla teknisk vägledning och värdebaserad försäljning
 • Kundbearbetning i enlighet med utarbetad plan för respektive kundkategori /kundsegment
 • Utforma och erbjuda attraktiva affärsförslag till kunderna enligt Solars riktlinjer
 • Avtalsförhandlingar
 • Resultat och kundansvar
 • Säkerställa att vårt CRM (Sales Force) uppdateras och dokumenteras enligt Solars riktlinjer för Account Managers.
 • Genomföra centrala – och regionala säljaktiviteter

Kvalifikationer

 • Vi ser gärna några års erfarenhet inom Automationsområdet. I denna rekrytering kommer vi att fästa särskild vikt vid teknik och automationskunnande och vi ser att du har viss branscherfarenhet inom försäljning mot Industri med inriktning OEM.
 • Teknisk utbildning. (Har du ingenjörsbakgrund eller motsvarande med fokus inom Automation är det ett stort plus).
 • Goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt
 • Goda kunskaper i Office paketet
 • Meriterande är erfarenhet inom elektronik

Din profil
Som Account Manager hos oss ser vi att du har ett stort affärsfokus och drivs av att arbeta resultatinriktat mot långsiktiga försäljningsmål. För att nå framgång i denna roll trivs du att arbeta ute på fält med många kontaktytor. Genom stort engagemang och intresse för våra kunders verksamhet och utveckling skapar du affärsmässiga relationer inom alla led. För oss är samverkan internt viktigt för att nå våra mål och att du har goda teamskills ser vi som en avgörande faktor i denna roll. Vidare har du har förmågan att planera ditt arbete, men samtidigt vara lyhörd och flexibel i en föränderlig miljö.

Kontakt och Ansökan
Låter detta som du? Urvalet kommer att ske löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Nord, Sales Manager Industry South, mobil: 0703-889902

Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbtyp: Heltid