Company: Samhall AB
Location: Göteborg

Apply

Vill du arbeta på Sveriges viktigaste företag? I rollen som Service Delivery Manager (SDM) inom affärsområdet Branschlösningar ansvarar du för utvecklingen av ett antal av våra viktigaste kunder.

Om tjänsten 

Som SDM är ditt huvudsakliga uppdrag att säkerställa en nöjd kund och en effektiv drift av uppdragen. Genom ett proaktivt beteende är du med och skapar tillväxt hos dina kunder. Du jobbar nära våra säljare där du bidrar med din kompetens inom ”effektiv drift”, komplexa affärsupplägg samt kalkylstöd.

I denna roll kommer du jobba i nära samarbete med de lokala driftorganisationerna, du kommer också ha löpande kontakt med kunderna. Att driva ett systematiskt arbete med hantering av avvikelser och ständiga förbättringar är också en central del av tjänsten. Med arbetet följer en hel del resor- oftast över dagen men övernattningar kan förekomma.

Kvalifikationer 
• Erfarenhet av att leda en produktionsverksamhet  
• Erfarenhet av LEAN-arbete 
• Erfarenhet av projektledning 
• Erfarenhet av kundrelationer och affärsfrågor 
• Högskoleutbildning civilingenjör eller motsvarande kunskaper  
• God allmänbildning och förmåga att förstå kunders verksamhet och utmaningar  
• Körkort B  
 
Meriterande 
• Erfarenhet av chefsuppdrag med resultatansvar 
 
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du är analytisk, resultatorienterad, affärsmässig och strukturerad. Du lyssnar och tar till dig av andras åsikter. Du har förmågan att stödja kollegor i deras olika arbetsuppgifter. 
 
Då uppdraget innefattar att leda och samordna insatser som ger nöjda kunder och en lönsam affär fäster vi stor vikt vid att du har goda ledaregenskaper och god förmåga att samarbeta med andra.

Övrig information 
Anställningsform: Tillsvidare 
Tjänstgöringsgrad: 100 % 
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse 
Befattningens placering: Göteborg med omnejd 
Möjlighet till tjänstebil. 
 
Fackliga uppgifter: 

Inga Löfgren Ledarna 031-3375401 
Asim Zilic Saco 021-831820 
Annki Andersson, Unionen 0520-478143

Vill du bli en del av vårt team? Sök nu, vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.  
 

Advertisements