Company: SJR
Location: Stockholm

Apply

Stockholm

Vill du ha en varierad roll där du kommer arbeta med enklare ekonomi och administration samt ha övergripande ansvar för kontoret och dess besökare? Då kan detta vara rollen för dig! Kunden ser ett långsiktigt behov av dig och inleder ert samarbete med 12 månaders konsultuppdrag där det finns goda chanser att bli förlängd. Vår kund sitter centralt i Stockholm och på kontoret arbetar ca 20 personer.


Tjänstebeskrivning

Rollen som Office Manager är varierande och vi söker därför dig som trivs i en bred roll och som gillar service och att stötta dina kollegor internt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Office Manager innefattar:

  • Assistera ekonomiavdelningen (kontera fakturor, påminnelsehantering, sätta upp leverantörer, reseräkningar mm)
  • Inköp av kontorsmaterial
  • Förbereda möten/ fika mm
  • Förbereda konferenser/ aktiviteter
  • Kontakt med företagets leverantörer
  • Administrativt arbete (sätta ihop texter, Excelfiler, Power Points)
  • Bokning av resor och externa möten
  • Ansvar för kontorets posthantering
  • Ta emot besökare i receptionen
  • Se till att kontoret ser trivsamt ut

Lämplig bakgrund
I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en doer och som har förmågan att se vad som behövs göras. Du är lösningsorienterad, tar gärna dig an nya arbetsuppgifter samtidigt som du sprider energi omkring dig. Vidare har du en positiv inställning och är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du kommer arbeta i en internationell miljö och det är därför viktigt att du känner dig bekväm i både svenska och engelska.

Välkommen till SJR!
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 12 månader med anställning hos konsultbolaget SJR. Behovet är långsiktigt och det finns mycket goda chanser till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet…

Titel: Office Manager

Advertisements