Company: Bravura
Location: Stockholm, Stockholms län

Apply

Är du en utåtriktad och driven person i början av karriären med ett sinne för försäljning? Vill du dessutom arbeta i en roll där dina initiativ och framgångar både syns och värderas högt? Ta då denna chans att bli innesäljare i Traderas nystartade och innovativa säljteam!

Om företaget

Tradera är sedan år 1999 en av Sveriges största och mest välbesökta marknadsplatser online där man kan sälja och köpa prylar och produkter av stor variation; nytt som gammalt. Företaget har över 2,2 miljoner registrerade användare samt 4 miljoner besökare per månad och de riktar sig till både privata och kommersiella säljare. De har tidigare gjort samarbetskampanjer med flertalet organisationer så som Röda Korset, WaterAid och Musikhjälpen.
Som innesäljare på företaget sitter du på kontoret beläget intill St. Eriksplan och du arbetar nära cirka 50 medarbetare med olika ansvarsområden men med samma mål och vision. Vill du arbeta på en plats där företagskulturen präglas av lagarbete, högt i tak och ständigt lärande så är Tradera rätt plats för dig.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager på Tradera kontaktar du både nya och befintliga kunder för att sälja bolagets välkända produktutbud samt etablerar och utvecklar relationer. I kontakten med företagets största säljare kan kundmöten förekomma men framförallt sker ditt arbete via telefon och e-mail. Du ingår i en grupp om fem personer som alla drivs av samma sak; affärer, kundkontakt och framförallt att ha roligt på jobbet. Dina prestationer kan ta dig långt och på sikt finns det stora utvecklingsmöjligheter inom företaget och branschen. Som ny i rollen får du även en veckas introduktion av produktutbudet samt de system och verktyg som används, vilket gör att du känner dig trygg och säker i rollen och ges förutsättningar att nå dina mål.

Formella krav

• Avslutad gymnasieutbildning
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljning
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Det viktigaste för att vara framgångsrik i rollen som Account Manager på Tradera är din inställning. Som person bör du vara målinriktad med en stark vilja att utvecklas i din karriär som säljare. Vidare är du social, öppen och serviceinriktad då du pratar med många olika kunder dagligen. I rollen har du stort eget ansvar och vi ser därför att du är självgående och initiativtagande eftersom du är den som driver ditt eget arbete framåt mot gemensamt uppsatta mål.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här
Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Sökord: sälj, säljare innesäljare, försäljning, Tradera, auktion, telefonförsäljning, service, heltid, Stockholm,

Advertisements