Company: Insight One
Location: Stockholm

Apply

Stockholm

Vill du jobba med expansivt och nytänkande bolag inom konsumentdata? Är du van vid att arbeta med komplex försäljning och har ett starkt affärs- och kundfokus? Då är du den Client Manager vi söker till InsightOne!

BAKGRUND

InsightOne a¨r ett framkantsbolag inom Consumer Insight och datadriven marknadsfo¨ring.

Vi har funnits pa° den svenska marknaden sedan 1993 och har sedan dess erbjudit va°ra kunder kundinsikt och fo¨rma°ga att kunna kapitalisera pa° sin egen data i marknadsfo¨ringsarbetet.

Insight One a¨r ett relativt litet bolag med stora kunder. I Sverige a¨r man idag 12 medarbetare (som skall bli fler) da¨r kompetenserna varierar fra°n databasspecialister till kundanalytiker och sa¨ljande insightkonsulter. Kunderna utgo¨rs huvudsakligen av de stora B2C-fo¨retagen sa° som ICA, KappAhl, Volvo Cars, Coop, Hitta.se, Folksam, TryggHansa, SAS m fl.

De som idag arbetar pa° InsightOne fa°r arbeta med dessa bolag och deras utmaningar inom sa°va¨l CRM-arbetet som med strategier fo¨r hur deras segment och ma°lgrupper ser ut.

Insight One är inne i en expansiv fas och behöver utöka sin personalstyrka med en erfaren säljare. De söker därför en driven person med ett starkt intresse för konsumentdata. I rollen som Client Manager på Insight One kommer du att ha en nyckelroll i företaget. Ditt arbetsområde kommer huvudsakligen att vara Stockholm med omnejd, och en stor del av din arbetstid kommer att bestå av kundmöten.

TJÄNSTEN

En Client manager pa° InsightOne ansvarar fo¨r att:

 • So¨ka upp och exploatera affärsmöjligheter i marknaden såväl som pa° befintliga kunder.
 • Konceptualisering och behovsanalys hos prospekt/kund.
 • Tillsammans med analytiker/databasspecialist utarbeta offerter
 • Sa¨kra affa¨ren och skapa avtal fo¨r licenser och projekt
 • Kundva°rd mot befintliga kunder
 • Presentera vid temadagar, frukostseminarier mm

UTBILDNING/ERFARENHET

Minst tre års erfarenhet av komplex B2B- försäljning med goda resultat. Meriterande ifall du kommer i fra°n media, data eller marknadssidan. Branscher da¨r du beho¨ver analysera kundens behov innan pitchen kan göras a¨r ett krav. Det är starkt meriterande med en eftergymnasial utbildning motsvarande IHM i marknadsfo¨ring alternativt akademisk utbildning. Den akademiska inriktningen kan vara relativt bred men meriterande med inriktning mot marknadsfo¨ring, retail etc. Du behöver ha ett stort, fo¨r att inte sa¨ga brinnande, intresse fo¨r konsumentmarknadsfo¨ring och vad som go¨r oss sa° olika som konsumenter. Du behöver även ha grundla¨ggande fo¨rsta°else fo¨r vad CRM- och varuma¨rkesarbete inneba¨r samt inte vara helt främmande fo¨r hur en databas ser ut.

SOM PERSON ÄR DU:
Du är driven, energisk, ihärdig, tålmodig och uthållig. Du är ansvarstagande och har en professionell framtoning. Du är en social och driven relationsbyggare med en positiv inställning och har en förmåga att inge förtroende. Du har sinne för affärer och en god förmåga att av egen kraft och initiativ driva din försäljning framåt. Du skall också trivas med att presentera och vägleda kunden på ett pedagogiskt sätt.

VI ERBJUDER:

 • Ett utvecklande och stimulerande arbete i en professionell miljö
 • Marknadsmässig grundlön och försäljningsprovision
 • Placering i Stockholm
 • Heltid
 • Tillträde enligt överenskommelse

Mer information

Advertisements