Company: Randstad
Location: Helsingborg, Skåne län

Apply

Gav du dig in i din bransch för att du drivs av att vara etta på marknaden och vinna affärer,
bygga högpresterande team och skapa goda förutsättningar för att vara, och upplevas som
en god arbetsgivare? Välkommen, då har du kommit rätt!
Vi ger dagligen människor meningsfyllda arbeten, en start i karriären – eller fortsättning på den som är. Vi arbetar med modern HR-service, människor och utveckling hos, och tillsammans med, våra kunder. Nu söker vi en likasinnad teammedlem med bred bakgrund från rekryterings- och bemanningsbranschen, som brinner för strategisk försäljning och som vill axla rollen som Branch Manager för våra kontor i Helsingborg, Växjö, Karlskrona och Kalmar. Har du ett genuint intresse för människor och personlig utveckling, och vill erbjuda kunder tjänster som gör skillnad för individ, grupp och organisation? Vill du arbeta med HR-frågor, tjänsteförsäljning och grupputveckling? Då är detta platsen för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
I rollen som Branch manager fungerar du både som personal- och säljledare för våra kontor i Helsingborg, Växjö, Karlskrona och Kalmar. Det betyder att du har sälj-, processlednings- och personalledningsansvar för kontoret och dess medarbetare som består av två härliga team. Ett med placering i Helsingborg och ett med placering Växjö/Kalmar/Karlskrona. Själv är du placerad i Helsingborg, men besöker ”K/K/V” en dag i veckan.
Du är alltså Randstads stöttepelare på den lokala marknaden och förser vår verksamhet med lokal- och marknadskännedom och är den som ser till att våra värderingar efterlevs, vår affär växer – och att vårt varumärke förknippas med processer i världsklass! I praktiken betyder att du är ansvarig för branchens större och mer komplicerade kunder och för att leda teamen på ett inspirerande sätt, så att medarbetarnas säljaktiviteter genererar resultat.
Detta gör du genom bland annat vår verksamhetsplan (som du tar fram) och aktivt arbete med performance management.Du ansvarar också för att coacha och utveckla dina medarbetare och är den som motiverar, skapar förutsättningar för, och inspirerar dina medarbetare att växa och göra sitt yttersta för att leverera kund- och kandidatupplevelser i absolut toppklass. Du räds inte för att sätta höga verksamhetsmål och förväntningar för att dina medarbetare ska utvecklas till självständiga individer. Som Branch manager ingår du i regional ledningsgrupp och rapporterar till vår regionchef.

Kunskaper/erfarenhet:

  • Du har någon typ av akademisk examen, gärna inom ekonomi eller HR-området eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som kan bedömas likvärdig.
  • Erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen är ett krav.
  • Utöver detta har du ett, eller ett par års erfarenhet av arbets- och/eller personalledning och försäljningsansvar (gärna inom tjänsteförsäljning) med goda resultat.
  • Då vi arbetar i en global koncern och har en stor mängd kontaktytor både globalt och lokalt är det ett krav att man behärskar både svenska och engelska på hög nivå, i båda tal och skrift. Även körkort är ett krav då vi spenderar mycket tid ute hos våra kunder i området.

Personliga egenskaper:
Du har ett utpräglat sinne för affärer och ett holistiskt förhållningssätt till kunder och medarbetare, som hjälper dig att förstå vilka insatser och initiativ som leder till ökad kvalitet och tillväxt. Vi tror också att du är en uthållig, resultatinriktad och modig ledare som agerar förebild för dina medarbetare genom att efterleva och marknadsföra våra kärnvärden:
– To know, to serve, to trust, simultaneous promotion of all interest och striving for perfection. Genom lyhördhet och djup förståelse för våra kunder och deras verksamheter gör du och dina medarbetare affärer med kunden och kandidatens bäst i åtanke. Du är också en coachande och utvecklande ledare som tror på aktivt arbete med performance management. Du ser och förstår dina medarbetare och deras drivkrafter, och utmanar dem att växa och utvecklas genom öppet ledarskap och en levande feedbackkultur.
Din framgång kommer även att vara beroende av att knyta interna som externa kontakter för att göra skillnad.

För mer information om tjänsten: kontakta gärna Jennie Strömqvist, Regional Director,
tfn 072 500 48 90 eller via jennie.stromqvist@randstad.se för frågor gällande tjänsten.

För frågor rörande rekryteringsprocessen vänligen vänd er till HR Talent partner, Angelica Gustafsson på: 070-403 91 75 eller via: angelica.gustafssonjennie.stromqvist@randstad.se 

Sista ansökningsdatum: 2019-06-14

Advertisements