Company: Hemnet
Location: Stockholm

Apply

Med 2,8 miljoner unika besökare i veckan är Hemnet många svenskars smultronställe på nätet. Här finner folk glädje, inspiration och – framförallt – sina nya hem. Som Product Manager för Optional Services for Selles har du en central roll i den fortsatta tillväxten av Hemnet och hur vi påverkar människors vardag på ett positivt sätt.


Driv Hemnets satsning på nya produkter för säljare

På Hemnet kommer du arbeta med att driva vår satsning på nya produkter för säljare utöver den klassiska bostadsannonsen. Förutom att addera ny funktionalitet i våra produkter kommer du även arbeta med att optimera upplevelsen för bostadsägarna som köper våra produkter och optimera det digitala köpflödet.

Vidare kommer du att:

  • Ansvara för produkter, backlogs och uppföljning
  • Vara drivande i att sätta riktning i utvecklingsteamens planeringar och backlogs i enlighet med strategin genom att delta i dagliga möten och ansvara för product roadmap.
  • Identifiera utvecklingsbehov för att säkerställa kvalitet och bestämma vilka nya funktioner som bör prioriteras samt att löpande hålla dig uppdaterad med bostadssäljarnas preferenser och feedback.

Du är Product Manager för tvärfunktionellt team med kompetens inom utveckling, conversion rate optimization, analys och UX. I rollen ingår även ett brett ansvar för koordinering och samordning med andra delar av Hemnet såsom andra produktutvecklingsteam, kommunikation, support, affärsutveckling och juridik. Din primära tid spenderar du med kollegorna i ditt utvecklingsteam.

Detta är ett nytt område inom Hemnet som på kort tid nått stora framsteg. Vår första produkt, Raketen, har tagits emot mycket positivt av marknaden. Med det sagt är satsningen fortfarande tidigt i sin resa och du kommer vara ansvarig för att driva den förändringen såväl internt som externt.

Vem är du?
Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett snabbväxande bolag där egna initiativ premieras och där du har möjlighet att vara med och påverka. Hemnet står inför många intressanta stora projekt, där du kommer vara drivande. Då rollen kräver att du skall samla in åsikter och idéer samt övertyga både interna och externa intressenter ser vi gärna att du har god kommunikationsförmåga. Vidare har du en stark förståelse för att bra produktutveckling skapas med användaren och kunden i fokus.

Vidare tror vi att du har:


  • Minst tre års erfarenhet från att ha jobbat med digital produktutveckling
    tidigare i en modern utvecklingsorganisation.
  • Vana av att jobba i tvärfunktionella team

  • Extra meriterande att ha arbetat inom e-commerce, online travel eller marknadsplatser riktade mot konsumenter.

  • Gärna erfarenhet av att leda komplexa processer med många intressenter och beroenden.

Start:
Start gärna så snart som möjligt, men vi tar såklart hänsyn till uppsägningstid.

Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan komma att stängas ned innan rollen är tillsatt om rekryteringsprocessen når ett slutstadie.

Advertisements