Company: Ballisager
Location: København

Apply

København

Forestil dig, at du kan hjælpe verden med at blive mere sikker, fordi du altid har antennerne ude. Du er medvirkende til at tyven, der forsøger at komme afsted med dagens omsætning i den lokale dagligvareforretning, må opgive, fordi røgsikringen, som du har solgt, virker efter hensigten. Ligesom brandsprinklerene er medvirkende til, at dine børns skole ikke brænder ned efter en ulykke i fysiklokalet.
Hvis du også kan forstille dig at hjælpe almindelige boligforeninger og virksomheder, som du møder på din vej til en forbedret sikkerhedsløsning, så er du måske den nye kollega, CERTEGO søger til København.
Du er typen, der får mere energi af at være ude hos kunder. Du er både til action og action-planer, og så banker dit hjerte for salget på både den korte og lange bane. Du er klar til yde den nødvendige indsats, der er afgørende for at holde CERTEGO’s største kunder tilfredse, når du dyrker relationerne, der kan give dig et mersalg. Ligesom du også er ansvarlig for at få nye kunder ombord.
Du skal med andre ord både kunne lide dialogen, hvor du får feedback, der kan løfte den eksisterende oplevelse de sidste procent, såvel som det benhårde pitch eller udbud, hvor du lander ordren i skarp konkurrence med andre udbydere.
I stillingen får du ansvar for at:
  • Forstærke CERTEGO’s position på sikringsmarkedet, når du sælger AIA, ADK, TYV, Brand og mekaniske sikringsprodukter til store kunder
  • Udvikle account-planer for både eksisterende og nye kunder, hvor du finder frem til, hvilke actions der skal tages på den enkelte kunde
  • Opbygge din pipeline og sørge for at du bl.a. gennem god forhandling, når dine salgsmål
  • Drive hele slagsprocessen fra indledende dialog, gennem forudgående analyse af den skræddersyede sikkerhedsløsning til den endelige business case.
Købmandskab, analytisk forståelse og erfaring fra sikkerhedsbranchen
Du er en erfaren sælger med minimum tre års erfaring fra f.eks. sikkerhedsbranchen, hvor du har fået forståelse for slutbrugeren, produktet og den til tider store kompleksitet, der kan være i teknologiske sikkerhedsløsninger. Om erfaringen kommer fra en større eller mindre virksomhed, er ikke afgørende. Ligesom det heller ikke er afgørende, om du senest har været mest på landevejen eller været relations-bygger, så længe at du har bevist, at du både kan sælge og pleje relationer.
Du er typen, der får mere energi af at være ude hos kunder, og så kan du lide en salgsstilling, hvor du veksler mellem at være på farten, lave analytisk forarbejde og møde nuværende eller nye kunder. Derfor er du kendetegnet ved en ekstrovert tilgang til salg og kunderne, du møder i processen.
Der vil omtrent være en 50/50 fordeling mellem pleje af eksisterende kunde og salg til nye kunder i stillingen. Derfor er du heller ikke bleg for at bruge tid på landevejen i en god bil. Den lækre bil sørger vi for – så længe at du har lysten til at sidde i den, når du transporterer dig selv og din viden om sikkerhedsbranchen mellem kunderne.

Hør fra din kommende chef, hvordan det er at arbejde hos CERTEGO
” Hos CERTEGO bliver du en del af en ambitiøs organisation, der arbejder fokuseret for at forblive førende i elektronisk og mekanisk sikring. Vi har netop afholdt CERTEGO-dagen, hvor hele virksomheden samles på tværs af afdelinger og stillinger. Her mærkede jeg, hvordan det stærke fællesskab og lysten til at hjælpe hinanden er afgørende, for at nå i mål med vores mission.” Det fortæller Afdelingschef i CERTEGO København, Bo Mikkelsen.

Fra traditionelle Ruko-låse til højteknologiske sikkerhedsløsninger
CERTEGO er en førende leverandør af sikkerhedsløsninger med over 45 års erfaring fra låsebranchen. Tryghed er stadig kerneforretningen, selvom de traditionelle låse i dag typisk er skiftet ud med mere avancerede og intelligente systemløsninger. Du bliver en del af CERTEGO-Danmark, der med over 100 ansatte på ni filialer rundt i landet, dækker hele Danmark. Du vil referere til administrerende direktør for CERTEOGO Danmark, men du får også internationale kollegaer og sparringspartnere. Samlet er CERTEGO nemlig over 1.200 ansatte i Danmark, Sverige, Norge og Finland med en fælles omsætning på 1,6 milliarder DKK.
Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet?
På vegne af CERTEGO håndterer Konsulenthuset ballisager rekrutteringsprocessen, du er derfor velkommen til at ringe til rekrutteringsdirektør Jens Yde på 26 76 76 44, hvis du har uddybende spørgsmål. Stillingen skal besættes snarest muligt, og ansøgninger behandles derfor løbende.
Advertisements